Konya'da dev katılım ile Türkçüler buluştu

Konya'da dev katılım ile Türkçüler buluştu
Turancı Dernekler Federasyonu'na bağlı Konya Turancılar Derneği ,Caner Kara için söyleşi ve kitap imza günü düzenlendi. Kara, toplantıda terör meselesini ele aldı.

Turancı Dernekler Federasyonu'na bağlı Konya Turancılar Derneği, Caner Kara için söyleşi ve kitap imza günü düzenlendi. Programa Konyalıların yoğun ilgisi vardı. Türkçülük üzerine düzenlenen konferansta geçtiğimiz günlerde şehit olan Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

caner-kara-2.jpeg

TERÖR MESELESİ ELE ALINDI

Konferansa şehitlerimize rahmet dileyerek başlayan Kara, terör hakkında açıklamalarda bulundu. Terörün bitmeyeceğini söyleyen Türkçü yazar Kara, “Teslim olunca annesiyle kavuşturulan teröriste tören düzenlenirken, devlet televizyonlarından canlı yayın yapılırken, teröristin annesiyle kavuşmasına duygusal müziklerle videolar yapılırken terör bitmeyecektir. Bunu izleyen terörist, ‘ben bombalı eylem yapabilirim, saldırı düzenleyebilirim, can alabilirim, sonra da bu şekilde teslim olabilirim’ dediği müddetçe terör bitmeyecektir.” dedi.

caner-kara-3.jpeg

Program sonunda Turancı Dernekler Federasyonu Başkanı Kadir Alyüz, Caner Kara’ya federasyon adına teşekkürlerini iletirken katılımından dolayı plaketini takdim etti. Etkinlik kitap imza töreniyle son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum