Konya'da eller, şehitler için semaya kalktı

Konya'da eller, şehitler için semaya kalktı
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür hayatına katkı sağlamak için ülkenin tanınmış şair, yazar, akademisyen ve araştırmacılarını ilçelerdeki vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken, merkezdeki camilerde binlerce vatandaş sabah namazında buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yoğun ilgi gören Şehir Konferansları kapsamında Dursun Ali Erzincanlı Seydişehir ve Beyşehir’de vatandaşlara şiir ziyafeti sundu. Erzincanlı, “En Sevgiliye” başlıklı şiir dinletisinde sevilen şiirlerini ve naatlarını Konyalılar için okurken programlarda şehitlerimiz için de dualar edildi. Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür hayatına katkı sağlamak için ülkenin tanınmış şair, yazar, akademisyen ve araştırmacılarını ilçelerdeki vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferanslarının Ocak ayı etkinlikleri dolu dolu devam ederken Dursun Ali Erzincanlı sevilen şiirlerini ve naatlarını bu kez Beyşehirliler ve Seydişehirliler için seslendirdi. Erzincanlı, önce Beyşehir’de daha sonra Seydişehir’de “En Sevgiliye” başlıklı şiir dinletisiyle katıldığı programlarda; sesi ve duygu yüklü performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir şiir ziyafeti sundu. Her iki ilçede de yoğun ilgi gören programlarda önceki gün terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucunda şehit düşen kahraman askerlerimiz için de dualar edildi.

konya-1-001.jpg

SABAH NAMAZINDA DUA VAKTİ

Konya merkezde ise bir çok camide vatandaşlar sabah namazında buluşarak şehitler için dua etti. Toplu duanın ardından bazı camilerde çorba ikramında bulunuldu.

konya-2-001.jpg

konya-3-001.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.