Konya'da kayınpederini canice öldüren sanığa yeni dava

Şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisini terk edip ailesinin yanına yerleşen eşini almak için gittiği evde kayınpederi Barış Mıngır'ı tabancayla vurarak öldüren Mehmet D. müebbet cezasına çarptırılmıştı.
Konya'da kayınpederini canice öldüren sanığa yeni dava

Şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisini terk edip ailesinin yanına yerleşen eşini almak için gittiği evde kayınpederi Barış Mıngır'ı tabancayla vurarak öldüren Mehmet D. müebbet cezasına çarptırılmıştı. Mehmet D. ve suç ortakları ile ilgili yeni bir dava gündeme geldi.


Konya'da şiddet uyguladığı gerekçesiyle kendisini terk eden eşini almak için gittiği yerde çıkan tartışma sonucu kayınpederi Barış Mıngır'ı tabanca ile vurarak öldüren Mehmet D. müebbet hapis cezasına çaptırılmıştı. Olay öncesi eşi D. D.'yi telefonla arayan Mehmet D., “Siz korkaksınız. Niye polise gittiniz. Oraya geliyorum. Babanın cesareti varsa karşıma çıksın. Sizin kafanıza sıkacağım. Seni öldüreceğim” sözleriyle tehdit eti.
Bu telefon görüşmesinden kısa süre sonra evin önüne gelen Mehmet D., çıkan tartışma sonucu kayınpederi Barış Mıngır'ı silahla vurarak öldürdü. Mehmet . ile olaya karıştığı belirlenen annesi İ. D. ve anneannesi L. D de gözaltına alınmıştı.
KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ SİLAHLA ATEŞ SAÇMIŞ
Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kayınpederini öldürdüğü silahla 1 gece önce Barış Mıngır'ın evini kurşunlayan Mehmet D. ve işbirliği yaptığı akrabaları hakkında silahla tehdit ve mala zarar suçundan dava açıldı. Müebbet hapis cezasının infazı nedeniyle cezaevinde olman Mehmet D’nin silahla tehdit ve mala zarar suçuyla da hakim karşısına çıkacağı öğrenildi. (Ayşegül Mıhoğlugil)

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.