Konya’da meydana gelen depremler yapay mıydı? Yunan Gazetesi yazdı

Koray Kamacı konuk olduğu bir programda önemli iddialara imza attı. Yaptığı konuşmada Konya'da meydana gelen depremlere de değinen Kamacı; "Konya’da hiç deprem olmayan yerde deprem oldu" dedi.
Konya’da meydana gelen depremler yapay mıydı? Yunan Gazetesi yazdı


Ferda Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı programa konuk olan Koray Kamacı Türkiye’de meydana gelen depremlerle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Kamacı; “Yani ben söyleyemiyorum Ama Yunan gazetesi nereden biliyorsa manşet atıyor. Atılan manşetin başlığı şu şekilde: “Türkiye'deki yeni deprem Akkoyun Nükleer Santrali için yeniden zili çalıyor-Güneydoğu Akdeniz’de’ yeni Fukuşima’tehlikesi”


“KONYA’DA HİÇ DEPREM OLMAYAN YERDE DEPREM OLDU”

Koray Kamacı bu başlığın sadece ana başlık olduğunu ifade ederek haberin detaylarından söz etti. Kamacı; “Yunanistan Ecemiş Fayını nereden biliyor? Ecemiş fayı çok önemli bir fay, Akkuyu Nükleer santraline 25 km uzaklıkta bir fay. 8 nokta şiddetinde deprem oluşturabilecek bir fay. Ve diyor ki Türkiye’de bu fay 7,5-8 şiddetinde deprem oluşturabileceği için bu nükleer santraline bir zarar verebilir diyor. Yani aslında üstü kapalı tehdit var. Fay Konya yakınında. Konya’da değil ama Konya yakınında ve Kayseri’den geçiyor. Bu başlık atıldıktan sonra Konya’da hiç deprem olmayan yerde deprem oldu. Kayseri’de alakasız bir şekilde deprem oldu. Atılan bu manşetten sonra bu depremler oldu.” Şeklinde iddialarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.