Konya'da Oda Başkanı değişti

Konya'da Oda Başkanı değişti
Bir süredir rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Oda Başkanı yerine yeni isim geldi.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, rahatsızlığı nedeni ile bir süredir tedavi hastanede tedavi görmekteydi. Yerine geçen isim belli oldu.

brahim-isik.webp
ESKİ BAŞKAN İBRAHİM IŞIK

AHMET SÖNMEZ GÖREVİ DEVAM ETTİRECEK

Konya Bakırcılar Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Sönmez, görevi devam ettirecek. Başkan Ahmet Sönmez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Evvelinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olduğum Bakırcılar Odamızın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun.

whatsapp-image-2024-01-05-at-17-14-38.jpeg
AHMET SÖNMEZ

Yönetim kurulumuz ve personelimiz ile birlikte sorumluluğumuzun farkındayız, üyelerimize faydalı bir şekilde en hızlı hizmeti yapmak ve odamızı her platformda en güzel şekilde temsil etmek arzusundayız. Duyup tebrik eden, çiçek gönderen, bizzat gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Allah utandırmasın, Sağlıcakla kalın" ifadelerine yer verdi.

Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri Ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Işık, rahatsızlığı nedeni ile görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.