Konya’da Selçuklu MHP’ye mi bırakılacak?

Konya’da Selçuklu MHP’ye mi bırakılacak?
Konya’da Selçuklu ilçesinden MHP adayı gösterileceğine ilişkin iddialar kamuoyunun gündemini meşgul ediyor. Bu iddia doğru mu? Selçuklu’da AK Parti mi MHP mi aday gösterecek. İşte Konya’da son durum…

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım devam ederken Cumhur İttifakı adaylarını çift kanatlı açıklamaya devam ediyor. Bir taraftan MHP diğer yandan AK Parti adaylarını kamuoyuna duyururken Konya için de adaylar netleşmeye devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay olurken MHP de 6 ilçede aday açıkladı.
MHP Ereğli’de Hüseyin Oprukçu, Akören’de İsmail Arslan, Halkapınar’da Mehmet Bakkal, Emirgazi’de Nurişen Koçak, Doğanhisar’da Savaş Özdemir ve Çumra’da Fatih Demirci ile seçimlere katılacak. Peki MHP Konya’da başka aday gösterecek mi?
MHP için bugün ortaya atılan “Selçuklu” iddiası doğru mu? Cumhur İttifakı merkez ilçelerden Selçuklu’yu MHP’ye mi bırakacak? MHP başka hangi ilçelerde aday gösterecek?
BBN Haber bu sorunun cevabını en yetkili isimlere sordu. İşte haber merkezimizin ulaştığı net bilgi:
“Selçuklu’nun MHP’ye bırakıldığı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. MHP, Konya’da açıkladığı 6 ilçenin dışında başka aday göstermeyecek. Diğer 25 ilçede AK Parti adayı sahada olacak.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.