Konya'da uygun fiyata ayakkabı alacaklar dikkat! 15 Kasım'a kadar açık

Konya'da uygun fiyata ayakkabı alacaklar dikkat! 15 Kasım'a kadar açık
Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Aykent Sanayi Esnafı bir araya gelerek kermes açtı. Uygun fiyata satılacak olan ayakkabılar 15 Kasım'a kadar Konyalıları ağırlayacak.

Konya Ayakkabıcılar Sanayi Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Aykent Sanayi Esnafının katkılarıyla düzenlenen kermes açıldı.

whatsapp-image-2023-11-13-at-14-29-26.jpeg

Açılışa, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz, Nizamettin Doğan, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Ticaret Odası Meclis Üyesi Ali Deresoy Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özarpa ve KONESOB’a bağlı Oda Başkanları katıldı.

whatsapp-image-2023-11-13-at-14-29-26-1.jpeg

Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği içerisinde yer alan kermeste uygun fiyatlı ayakkabılar dikkat çekti. Piyasada satışı 750 lira olan bir ayakkabının kermesteki fiyatı 300 ila 350 lira bandında satılması ilgiyle karşılandı. Uygun fiyata ayakkabı almak isteyenlerin uğrak noktası olacak olan kermes 15 Kasım'a kadar açık olacak.

whatsapp-image-2023-11-13-at-14-29-27.jpeg

Kermese katkıda bulunan tüm Aykent sanayici esnafına teşekkür eden Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammed Acar ve Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Özer, 15 Kasım’a kadar açık kalacak kermese tüm Konyalıları davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum