Konya’da yolların kalitesi çok düştü!

Konya’da yoğun trafiğin oluşturduğu tahribatın yanı sıra altyapı çalışmaları nedeniyle kent merkezindeki yollarda kalite iyice düştü
Konya’da yolların kalitesi çok düştü!

Konya kent merkezinde yollardaki kalitenin iyice düşmesi tepkilere yol açıyor. Asfaltın zamanla yorulup yıpranması, mevsim şartları, yoğun araç trafiği, ağır tonajlı araçların kent içi yolları sık kullanması ve altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda bitmek bilmeyen çalışma ve yamalar caddelerdeki kalite standartlarını düşürüyor.

whatsapp-image-2023-10-05-at-09-41-39.jpeg

Şehrin birçok noktasındaki yollarda seke seke ilerlemek durumunda kalan araçlar yollardaki kalite ve konforun çok düşmesinden yakınıyor. Kent merkezindeki yollarda ciddi bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu ifade eden vatandaşlar, “belediyelerimiz bir taraftar yeni cadde ve yollarla trafiği rahatlatma uğraşında ancak diğer yandan mevcut yolların bakımı da ihmal edilmemeli” diye serzenişte bulunuyor.

whatsapp-image-2023-10-05-at-09-41-40-1.jpeg

YOL ÇİZGİLERİ DE KAYIP!
Yollardaki kalitenin iyice düşmesi araçların sık sık arızalanmasına da yol açıyor. Yol konforu, araç güvenliği, maddi ve manevi kayıpların yaşanmaması için önlem alınmasını isteyen vatandaşların şikayetçi olduğu bir başka konu ise yol çizgilerinin iyice silinmesi oluyor. Yollardaki çizgilerin de yenilenmesini isteyen vatandaşlar bunun da trafiğin güvenli seyri açısından önem arz ettiğini ifade ediyor.

whatsapp-image-2023-10-05-at-09-41-40.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum