Konya'daki o isim parti değiştirerek Belediye Başkan Aday adayı oldu

Konya'daki o isim parti değiştirerek Belediye Başkan Aday adayı oldu
Bir dönem Konya'da ilçe başkanlığı yapan o isim parti değiştirerek Seydişehir'e Başkan Aday adayı oldu.

12 Ocak'ta (bugün) sona erecek olan Başkan Aday Adaylığı sürecinde Konya da şok bir gelişme yaşandı. Buna göre; Yeniden Refah Partisi'nin bir dönem Meram İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kacaroğlu, İYİ Parti saflarına geçerek Seydişehir Belediye Başkanlığı'na Aday Adayı oldu.

KACAROĞLU AÇIKLADI! RESMEN DUYURULDU

İYİ Parti Seydişehir Başkan Aday Adayı Mehmet Kacaroğlu, "Seydişehirde Belediye Başkanlık Adaylığı konusunda merakla beklenen açıklamamı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde açıklamıştım. Partimizin Adaylık başvurusunun son günü olan 12 Ocak Cuma günü Resmi evraklarımızı İyi Parti İlçe Başkanımız Sayın Yılmaz Dönderici’ye teslim ederek başvurumuzu gerçekleştirdik.

whatsapp-image-2024-01-12-at-16-08-54.jpeg

Güzel memleketim Seydişehiri İYİ belediyeciliğe kavuşturmanın zamanının geldiğini ve Samimiyet ve Tevazuu ile seçim çalışması yürüterek Genç Dinamik birisi olarak Gençlerin başkanı olduğumu belirtmek istiyorum. Kıymetli hemşehrilerimizle İstişareye önem veren ve her zaman halkın içinde olan bir Başkan ve Yönetim anlayışıyla yola çıktığımızı belirtmek istiyorum. Önünüzdeki günlerde İlçe Başkanımızla, Parti Yönetimimizle ve Sevenlerimizle istişareler ederek Projelerimizi tek tek açıklayacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in söylediği “DEĞİŞİM”i güzide memleketimiz Seydişehir’imizden başlatacağız. Artık Seydişehirimizi hep birlikte Kötünün iyisini seçmekten kurtaracağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.