Konya'daki o kuruma yeni isim atandı

Konya'daki o kuruma yeni isim atandı
Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'ne yeni atama yapıldı.

2018 yılında Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yeniden İl Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan İbrahim Akyüz 2019 yılında Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olmuştu.

ibrahim.jpg

2023 yılına kadar görevi yürüten İbrahim Akyüz'ün yerine Yozgat Aile ve Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli atandı. Başka bir il müdürlüğü verilen İbrahim Akyüz ise Konya'da kalmayı tercih etti.

abdullah-001.webp

YENİ MÜDÜR ABDULLAH NEŞELİ KİMDİR?
1971 tarihinde Yozgat İli Akdağmadeni İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Tokat ili Zile Hüseyin Gazi İlkokulu'nda, Ortaokul ve Lise Öğrenimini Zile İmam-Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. 1991 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne girerek 1996 yılında mezun olmuştur.
1996-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürlüğü, Özel Eğitim İlkokulu ve İş Okulu Müdürlüğü, Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. II. Kademe ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.​

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.