Konyalılar bu festival için geri sayılma geçti

Konyalılar bu festival için geri sayılma geçti

Konya, Anadolu’nun en büyük "Kahve ve Çikolata Festivali"ne ev sahipliği yapacak.

Konya’da kahve ve çikolata tutkunlarının merakla beklediği 4. Kahve & Çikolata Festivali, 10-13 Ekim 2024 tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu etkinlik, Anadolu’nun en büyük kahve ve çikolata festivali olma özelliğini taşıyor. Sektördeki paydaşlar ve kahve, çikolata severler bu etkinlikte bir araya gelerek, dolu dolu dört gün geçirecek.

Zengin içerik, eşsiz deneyimler
Konya'da düzenlenecek festival, ziyaretçilerine yalnızca lezzet dolu bir deneyim sunmakla kalmayacak, aynı zamanda sektörün lider isimlerinin konuşmaları, ilham veren seminerler, atölyeler, yarışmalar ve workshoplarla zenginleştirilecek. Kahve ve çikolata dünyasının en iyileri, ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulacak.

Eğlence ve müzik dolu bir festival
Lezzetli anların yanında müzikseverler için de özel bir program hazırlandı. Festival boyunca ünlü sanatçılar sahne alacak:
10 Ekim: Cem Adrian
11 Ekim: Güneş
12 Ekim: Simge
13 Ekim: Ekin Uzunlar

konya-konseru.png

Biletler Satışta
Festival biletleri Dijital Bilet, Biletix, Bubilet ve Little Joy internet sitelerinden temin edilebiliyor. Ziyaretçiler, bu eşsiz festivale katılarak hem kahve ve çikolatanın büyüleyici dünyasını keşfedecek hem de birbirinden keyifli etkinliklerle dolu bir hafta sonu geçirecek.

konya-konser-2.png

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum