Konyalılara müjde! Kafe Karatay’a 2 yeni şube eklendi

Konyalılara müjde! Kafe Karatay’a 2 yeni şube eklendi
Kafe Karatayların sayısı artıyor. “Karatay’ın yeni mutluluğu” sloganıyla Konyalılara hizmet veren Kafe Karatay’a 2 yeni şube daha geldi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Kafe Karatay projesini hayata geçiren ve bu projesiyle şehre yeni bir marka kazandıran Karatay Belediyesi, Kafe Karatayların sayısı artıyor. “Karatay’ın yeni mutluluğu” sloganıyla Konyalılara hizmet veren Kafe Karatay’a 2 yeni şube daha eklendi.

Bugüne kadar Büyüksinan Mahallesi, Karatay Trafik Eğitim Parkı, Ahmet Çalık Parkı, Ulubatlı Hasan Parkı ve Kafe Karatay Çelebi şubeleri olmak üzere 5 Kafe Karatay’ı vatandaşların hizmetine sunan Karatay Belediyesi şimdi de Adalet Parkı ve Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi şubelerinde tam kapasiteyle hizmete başladı. Söz konusu projeler sayesinde vatandaşlar; kaliteli hizmetin keyfini çıkarıyor.

Karatay’ın sosyal ve kültürel vizyonuna katkı sunan projelere bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni açılan Kafe Karatayların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu. Karataylıların Kafe Karatay projesini çok sevdiğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, vatandaşlardan gelen talep üzerine şube sayısını artırdıklarını söyledi.

Kafe Karatay sayesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet sunulduğunu ifade eden Hasan Kılca; “Yeni proje ve yatırımlarımızla Karataylıların hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Karatay Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yatırımlarımızda önceliğimiz, hemşehrilerimize yarar sağlaması ve hemşehrilerimize dokunabilmesi. Bizler de bu kapsamda Kafe Karatay projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunuyoruz. Kafe Karatay, kısa sürede vatandaşlarımız için sıcak bir durak ve yeni bir mola noktası haline geldi. Hemşehrilerimiz de Kafe Karatay’ı çok sevdi” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum