Konya'nın bu ilçesinde yok yok. Ne ekmek var ne imam var!

Konya'nın bu ilçesinde yok yok. Ne ekmek var ne imam var!

Konya'nın Meram ilçesi Beybes TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar birçok sıkıntıyla mücadele ediyor.

Konya’nın Meram ilçesinde bulunan Beybes TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar, son günlerde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı yetkililere seslenerek yardım talebinde bulundular. Fenni Fırın ekmek satış noktalarının kapatılması, tatlı su çeşmesinin olmaması ve bölgedeki caminin hocasının bulunmaması bölgede yaşayan vatandaşların tepkisini çekti.

Özellikle belediyenin geçtiğimiz günlerde açtığı Fenni Fırın ekmek satış noktası, birçok aile için uygun fiyatlı ve taze ekmek alabilme imkanı sunuyordu. Ancak 28 Eylül 2024 itibariyle kapatılan büfenin ardından vatandaşlar, bölgede taze ekmek bulmakta zorlanılıyor.

fenni-firin-kapandi.jpeg

Söz konusu fırının kapatıldığını belirten bir duyuru büfenin camına asıldı. Vatandaşlar, fırının kapanmasının yanı sıra mahallede tatlı su çeşmesi bulunmamasından da şikayetçi. “Burası mahrumiyet bölgesi. Hem ekmek bulamıyoruz, hem de içme suyu sıkıntısı çekiyoruz. Camimiz var ama imamımız yok. Yetkililerden bir an önce çözüm bekliyoruz.” diyen mahalle sakinleri, yetkililere sesini duyurmaya çalıştı.

konya-beybes-toki.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum