Konya'nın Karatay ilçesinin ismi bu ilimizde yaşayacak

Deprem bölgesinde ciddi çalışmalara imza atan Karatay Belediyesi dost ve kardeş belediyesi tarafından güzel bir jestle ödüllendirildi
Konya'nın Karatay ilçesinin ismi bu ilimizde yaşayacak

Kardeş belediyecilik faaliyetleri kapsamında Türkiye'ye örnek çalışmalarına imza atan Karatay Belediyesi'ne büyük onur...
6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkımlara neden olup "Asrın felaketi" olarak adlandırılan depremde bölgede önemli çalışmalara imza atan ve Adıyaman'a Samsat ilçesinde özel gayretler sarf eden Karatay Belediyesi bu çalışmalarının karşılığını güzel bir jestle aldı. Samsat Belediyesi ilçede 1 caddeye Karatay isminin verileceğini açıkladı.
Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında "Bir caddemizin adı artık “Karatay Caddesi”. Biz deprem bölgesiyiz, birçok konuda ihtiyacımız oluyor. Dost ve kardeş ⁦⁦Karatay Belediye⁩si bu süreçlerde desteklerini hiç esirgemedi. Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca her zaman yanımızda oldu" derken Karatay Belediye Başkanı Kılca ise, "Asrın depreminin ardından gücümüz yettiğince her bölgede her ihtiyaca koşmaya çalıştık. Zira Karataylı hemşehrilerimin emanetini taşımak ve millet olma duygularımız bunu gerektirirdi.

Kurduğumuz gönül köprüsüne “Karatay Caddesi” ile anlamlı ve nazik bir katkı sunan Adıyaman/Samsat Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Halil Fırat’a teşekkür ediyorum. Daima biriz, beraberiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.