Konya’nın markası Fenni Fırın’da ekmekler böyle üretiliyor

Konya’da en çok şikayet edilen “ekmekte kalite” probleminin de tamamen ortadan kaldırılması amacıyla 52 milyon liralık yatırım ile yola çıkan Fenni Fırın üretim aşamalarını da kamuoyuyla paylaştı
Konya’nın markası Fenni Fırın’da ekmekler böyle üretiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesinin şehrin kaliteli ve ucuz ekmek yemesi amacıyla 52 milyon liralık yatırım ile hayata geçirdiği Fenni Fırın büyük ilgi görüyor. Son teknoloji ekmek fırınındaki üretim aşamaları da sosyal medya üzerinden paylaşıldı. İlgiyle izlenen görüntülerde üretimin modern tezgahlarda el değmeden yapılması dikkat çekiyor. Adliye yakınlarındaki arsada konuşlanan devasa fabrikada bir taraftan ekmek üretimi diğer yandan da satış büfelerinin üretim ve stoklaması yapılıyor.


Konyalı vatandaşların artan hayat pahalılığı şartlarında kaliteli ekmeğe ekonomik bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla 6 bin metrekarelik bir alanda şehrin tarihi simgelerinden “Fenni Fırın” adıyla yeni bir ekmek fabrikası kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi kısmi olarak üretime başlayan fabrikasından çıkan ekmekleri şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan satış yerlerinde 5 TL’den halka sunuyor. Satış noktalarının belli bir planlama çerçevesinde hızla artırılacağı açıklandı.

whatsapp-image-2023-10-05-at-10-17-39.jpeg

Konya’da en çok şikayet edilen “ekmekte kalite” probleminin de tamamen ortadan kaldırılması amacıyla yola çıkan Fenni Fırın’ın ekmeklerinden alma ve tatma imkanı bulan vatandaşlar ise genel olarak memnuniyetlerini dile getirse de ekmeklerin ikinci güne kaldığında dış kabuklarının sertleştiğini ve yemenin zorlaştığını ifade ederek bu noktada çalışma yapılmasını talep ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum