Konya'ya beklenmedik ziyaret. Vatandaşların ilgisini gören herkes projeyi ayakta alkışladı

Konya'ya beklenmedik ziyaret. Vatandaşların ilgisini gören herkes projeyi ayakta alkışladı
Sosyal ve kültürel birçok projeyle vatandaşların hayatlarına dokunan Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi kadınlar için Konya gezisi düzenledi. Etkinliğin amacını duyan Konyalı vatandaşlar Mamak belediyesini tebrik etti

Mamak Belediyesi, sosyal ve kültürel projelerle vatandaşların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Konya gezisi, kadınlar için özel bir fırsat sunuyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, geziye katılan hanımları uğurlamak üzere Belediye binası önünde hazır bulundu. Başkan Köse, hanımlarla birebir iletişim kurarak düzenlenen kültür gezileri hakkında bilgi verdi. Mamak Belediye Başkanı olarak sadece yol asfaltlama gibi temel hizmetler sunmadıklarını belirten Köse, kültür sanat etkinlikleri ve gezilerle vatandaşların farklı şehirleri keşfetmelerini, tarihimizi ve kültürümüzü yerinde öğrenmelerini amaçladıklarını vurguladı. Çanakkale ve İstanbul gezilerinin ardından şimdi de Konya gezisinin düzenlendiğini söyleyen Başkan Köse, kültür gezilerinin devam edeceğini ifade etti. Mamak Belediyesi'nin bu tür etkinliklerle vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi.

iha-20231031aw066129-1.jpg

Hanımlar ise, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Tarihte Anadolu Selçuklu Devleti'ne başkentlik yapmış Konya'ya düzenlenen kültür gezisinde hanımlar, şehrin tarihi ile buluştu. Hoşgörü ve alçak gönüllülüğün temsilcisi olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Türbesi'ni ve Şems-i Tebrizi Makamı'nı da ziyaret eden gezi ekibi, Alaaddin Tepesi, Alaaddin Camii, Kılıçarslan Köşkü, Üçler Mezarlığı, Meram Bağları, Tavus Baba Türbesi, Ateşbaz Veli Türbesi'ni gezdi. Gezi kapsamında Sille kasabasını da gezen hanımlar, Mamak Belediyesi'ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye düzenlenen Konya gezisi için teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Konya'ya beklenmedik ziyaret. Vatandaşların ilgisini gören herkes projeyi ayakta alkışladı