Konya'ya milyon liralık enerji yatırımı

Konya'ya milyon liralık enerji yatırımı
11 ili etkileyen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından ülkenin büyük bir bölümünü etkilendiğini belirten Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), 2023 yılında 4,2 milyon liralık enerji yatırımı yaptıklarının altını çizdi.

MEDAŞ 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da yatırımlarını sürdürecek. Bu kapsamda Konya ve diğer illerde yaklaşık 4.2 milyon liralık enerji yatırımı yaptı. MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, 2023 değerlendirmesinde kayıp ve kaçak oranlarının en aza indirildiğinin de altını çizdi.

4.2 MİLYAR LİRALIK ENERJİ YATIRIMI

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, yaptığı açıklamada, "4 milyon kişinin hayatını doğrudan etkileyen bir iş yapıyoruz. Memnuniyet anketlerinde zirvedeyiz. Buradan aldığımız şevkle çalışmalara devam ediyoruz. 2023 deprem nedeniyle zor başladı. Buna rağmen 4.2 milyon liralık yatırım yaptık. Verimliliği arttırmak için çalışmalar sürüyor. Özellikle dijitalleşme alanında çalışıyoruz. Yolumuz uzun. Bunun bir sonu yok. Efor sarf etmeye devam ediyoruz. SKADA (elektrik gittiğinde uzaktan besleme) çalışmalarımız da planlı bir şekilde sürüyor" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-02-21-at-09-42-14.jpeg

Uçmazbaş,"Yerli yazılımları kullanıyoruz. 70'e yakın yazılım programımız var. Yazılım ve teknolojiler sayesinde daha hızlı ve daha etkin çözüm sağlıyoruz. Çağrı merkezime gelen yüzde 96'sına 20 saniyenin altında cevap veriyoruz. MEDAŞ bünyesinde oluşturulan Meram Akademi'de personelimize 170 saatlik eğitimler verdik" dedi.

KONYASPOR'UN YANINDAYIZ

Erol Uçmazbaş, "MEDAŞ ve Konyaspor Kulübü, uzun süredir devam eden işbirlilerini bir adım daha ileri taşıyarak stadyum isim sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Stadyum, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu olarak anılmaya devam edecek" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.