Konya'ya tatlı su hizmetini kim getirdi?

Siyasette Buluşmalar sürüyor... O başkan Konya için açıkladı. "Geçmişe baksınlar, Konya'ya tatlı su hizmetini biz getirdik. Bir çok eserler bizim"
Konya'ya tatlı su hizmetini kim getirdi?

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Geçmişe baksınlar, Konya'ya tatlı su hizmetini biz getirdik. Bir çok eserler bizim" dedi. Saadet Partisi tarafından düzenlenen Milletvekili Türkiye Buluşmaları Konya'da yapıldı. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Seçim geride kaldı. Ama benim düşüncem iktidar kaybetti. Bir tarafta AK Parti sanki tek başına seçime gitti. Karşı tarafta ise 6 siyasi parti vardı. Onların tabiriri ile 7 düvel bir oldu. AK Parti'yi yıkamadı algısı yaptılar.

img-20230928-114431.jpg

Sonuç olarak yüzde 2 fark ile kazandılar. Biz de gücümüzü gösterdik. Saadet Partisi her yönüyle bundan sonra sahada olacak. Ortaya koyacağımız siyaset basının bize ön plana çıkarttığı kadar oluyor. Bizim belirli sorumluluklarımız var. Biz çoğu zaman muhalefet olarak ortadaki durum ile suçlanıyoruz. Fakat bu durum işin içinden çıkılmayacak değil. Milli Görüş Hareketi siyasetini ortaya koyarak geçmişte neler yaptığını gördük. Aynı şekilde de devam edecektir. Övülen tüm sanayiler o dönemde Milli Görüş ve koalisyon hükümeti ile ortaya konuldu. 5 tane Şehrimizde zamanında belediyeleri kazanmıştık. Yerel anlamda o zamanlar belediyeciliğin kitabını yazdık. Konyamız açısından tatlı su hizmeti bile bizim dönemimizde geldi. Konya'yı ulaşımda, suda ve ekmekte en ucuz hale getireceğiz diyenlere biz de diyoruz ki geçtiğimizde bu hizmetlerin hepsi Konya'da vardı diyoruz. Hem şehrin hem ülkenin ciddi manada 21 yılda yorulduk. Saadet Partisi hem yerelde hem genelde iktidara gelerek ülkeyi rahatlatacak. Belediye başkanları ile sokağa çıkalım şu şehrin haline bir bakın diye her karışını gösterelim. Ufak çaplı çalışmalar sadece tek seçimi atlatır. Konya'nın ve ülkenin nefes almasına ihtiyaç var. Biz bu şehri Milli Görüş ruhuna tekrardan kavuşturacağız" dedi.

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, "Saadet Partisi milletvekilleri olarak 81 ilimizi ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz illerimizde il teşkilatımız, basın emekçisi kardeşlerimiz, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz." dedi.

Doğan, bu ziyaretlerin ardından yeni yasama yılında, sorun ve problemleri en güçlü şekilde Meclise taşımak ve çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini belirtti. Doğan, "Depremin bedeli ülkemize ağır oldu. Mevcut iktidar 100 milyar dolarlık bir faturayı Türk milletine sundu. Yaralar ağır olurken ayağa kalkmakta geç kaldık. Bir çok hal yönetimi milletimize mâl ediyorlar. Tedavi belli AK Parti bunu hep yapıyor tedavi yöntemi; Zam yapacaksın, Milli olan alanları satacaksın ve para basacaksın. Vatandaşlarımıza bu durum farklı açıdan yansıyor. Konyamız şuan çok güzel sanayileşme var. Konyamız artı büyük bir tarım şehri ama sıkıntılar var. Çiftçi geçtiğimiz dönem mahsüllerini satamadı. Mısır fiyatları dipte kaldığı için üretici isyan etti. Herkes başının çaresine kendisi bakmaya çalıştığı zaman sıkıntı çıkıyor. Su sorunu Konya için büyük bir problem. Kayıtlı 23 bin kayıt dışı 62 bin su kuyusu var. Devletin asli vazifesi sorun çözmek değil sorun yaşanmasın diye tedbir almaktır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.