Konya'ya yeni market: Büyük indirimler ile hizmet verecek

Konya'ya yeni market: Büyük indirimler ile hizmet verecek
Konya'nın merkezinde yer alan ve daha önce Akyurt ismi ile hizmet veren market yeni ismi Full Gross ile hizmete girdi.

Konya'nın merkezinde Beşyol üzerinde yer alan Full Gross hizmete girdi. Büyük indirimlerin yapıldığı market adeta izdihama uğradı. Özelikle şarküteri reyonunda büyük indirimler yapan market vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

img-20240314-wa0008.jpg

Açılış sonrası gazetecilere konuşan Akyurt Süpermarket ve Full Gross'un Genel Müdürü Emrah Uyanık, şu değerlendirmelerde bulundu; “Full Gross mağazamız 14 yıldır Konya’mızda hizmet vermekte olan Akyurt Süper Marketin yeni konsepti. Şuan Ankara’da iki tane Full Gross Mağazamız var. Konya’mızda açılan Beşyol Mağazamızda 3. Full Gross Mağazamız. Allah nasip ederse 2024 yılı sonu kadar bir Full Gorss mağazasını daha Konya’mızda kazandıracağız. 2025 sonuna kadar da dört Full Gross mağazasıyla Konya’mıza hizmet edeceğiz.”

img-20240314-wa0010.jpg

KAPALI VE AÇIKOTOPARK HİZMETİ

Uyanık geniş otoparkların Full Grossların olmazsa olmazı olduğunu ifade ederek, “Beşyol Full Gross Mağazamızın en büyük özelliği, Full Grossların olmazsa olmaz otopark özelliğidir. Mağazamızın önünde 1500 metrekare açık otopark ile beraber 5 bin metrekare, yaklaşıl 150 araçlık kapalı otoparkımız bulunmaktadır. Buda büyük alış veriş yapmak için mağazamıza gelen müşterilerimize büyük kolaylık sağlamaktadır. Fiyatlar anlamında da gross konseptinin avantajı fiyatların yüzde 8 ile 15 arasında piyasaya göre daha uygun olmasıdır. 12 bin çeşit ürünün satıldığı bu mağazamızda taze gruplarla birlikte kolili ambalajlı grupların profesyonel bir şekilde birleştirildiği hem perakende müşteriye hem toptan müşteriye kolaylık sağlanmaktadır. Konya’mızın bütün yerel markalarının ve üreticilerinin merkezde olduğu bütün ürün çeşitleri ile sunulduğu bir konsept içerisindeyiz şuanda. Taze gıdalarla da Akyurt’un profesyonelliğini özellikle kırmızı ette şarküteri de ve meyve sebze de birleştirmiş bulunuyoruz burada. Unlu mamullerde de yerel bir üreticimizle hizmet veriyoruz. Burada şuan 96 personel arkadaşımızla çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın tamamı Konya’da istihdamdır. Böyle Konya’nın istihdamına da katkıda bulunmuş oluyoruz. Ben Konyalı vatandaşlarımıza Full Gross’u görmeden Ramazan ve sonrasındaki alışverişlerini yapmamalarını tavsiye ediyorum. Bütün ürün bazında sepetlerdeki avantajları göründe mağazamızdan vaz geçemeyecekler. Ramazan boyunca özel kampanyalarımız devam edecek ama grosta özelliği fiyat istikrarının devam etmesidir.”dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.