Mediwalker'de yeni sezonda sağlıklı ürünler verecek

Mediwalker'de yeni sezonda sağlıklı ürünler verecek
Diyabetik ve ortopedik ayakkabı konusunda hızla yükselen Mediwalker Ayakkabı 2024 sezonun hazırlıklarını tamamladı.

Diyabetik ve ortopedik ayakkabı konusunda hızla yükselen Mediwalker Ayakkabı 2024 sezonun hazırlıklarını tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nın onayı da alan firma bu sezonda şifa dağıtmaya devam edecek. Mediwalker Ayakkabı'nın sahibi İsmail Can yeni sezon ile ilgili şu mesaja yer verdi.

369843077-2058907254445531-7496363287375896424-n.jpg

Can, "Geçtiğimiz sezonda vatandaşların bizlere olan güvenci ile yeni sezon hazırlıklarımızı tamamladık. Diyabet hastası ve ortopedik ayakkabı arayan müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Şuan önümüzde bir çok anlaşmalar var.

whatsapp-image-2024-01-02-at-17-17-17.jpeg

Bu anlaşmalar sonucunda ürettiğimiz özel ayakkabılarımızı Diyabet hastalarına ve rahatlama isteyen müşterilerimize ulaştıracağız. 2024 sezonunda hem ayakkabı hem de terlik olarak üretime devam ediyoruz. Yeni modeller ve çeşitlerimiz ile İnşallah müşterilerimize seçkin seçenekler sunacağız" dedi.

İsmail Can, "Comfort ayakkabı Ayaklarımız vücudumuzun tüm yükünü taşır, her bir kilometrelik yürüme yaklaşık olarak ayaklar üzerinde 50 tonluk stresin binmesine sebep olur. Kilolarınız arttıkça bu stres paralel olarak artacaktır. Düz ve sert tabanlı ayakkabılar ile ayağınıza binen yük ile topuk, ayak bileği ağrıları zaman içerisinde gelişecektir. Kalkaneus kemiğinin travmaya maruz kalması sert bir yere çarpma, uzun süreli yürüme ve koşma, kilolu olma, sert zeminde yalın ayak yürüme, tabanı sert ayakkabı kullanma, fazla topuklu veya sert ayakkabı giyme, topuk ağrısının yaygın sebeplerindendir. Birçok insan erken başlayan topuk ağrısına önlem almayarak bunu yaşamının normal bir parçası olarak algılar. İstirahat ve ayakkabı değişimi önemli bir önlem olsa da bunu kabul etmeyip ağrılı topuklara yüklenmeye devam etmekte ve sorunun kronikleşmesine yol açmaktadır. Ayağınıza giydiğiniz ürünlerin sağlıksız olması ve ortopedik adı altında satılan bazı ayakkabıların kalite ve ortopediden uzak olması, ftalat (ftalik asit esterleri) gibi kanserojen maddeler içermesi, ayağınıza terleme oluşması ve koku oluşumuna sebebiyet vermesi, ortopedik ayak bozuklukları, topuk dikeni gibi çok sayıda probleme yol açmaktadır.
Mediwalker Comfort Ayakkabıları'nın iç tabanlığında ve saya bölgesinde çift cidar arasında ayak nemini emen, ayağı oval olarak sarmalayan yumuşak, esnek, anatomik ve anti bakteriyel doğal su bazlı sünger malzeme kullanılmıştır" ifadelerine yer verdi.

medi-2.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.