Meram'dan dev boykot, tüm çalışanlar oraya geçiyor

Meram'dan dev boykot, tüm çalışanlar oraya geçiyor
Türkiye'de boykotlar sürerken bir açıklamada Meram'dan geldi. Meram Belediyesi'nin tüm çalışanları artık Troy'a geçiyor.

Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan Troy ile değiştiriyor. Türkiye'de başlatılan İsrail boykotu sürüyor. Bu kapsamda belediyeler yerli ve milli olduğu belirtilen Tory Kart'a geçiş yapıyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi bir karar alarak tüm çalışanlar ile birlikte Troy Karta geçiş yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Filistin davası tüm insanlığın davasıdır. Tüm mesai arkadaşlarımın maaş hesaplarında yerli ve milli TroyOdeme sistemine geçiş için süreci başlattık" ifadelerine yer verdi.

troy.jpg

TROY ÖDEME SİSTEMİ NEDİR?

Troy kart, kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. Troy kart, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilmiştir. Troy kart ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapmak mümkündür.

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?
Troy kartı talep eden kişiler, mevcut kartlarını değiştirebilecekleri gibi bankalarından TROY logolu yeni bir kart talebinde de bulunabilirler. Bu konuda TROY logolu kart sunan banka ya da elektronik para kuruluşları ile temasa geçilebilir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum