MHP Konya’da Fatih Toklucu aday adayı oldu

MHP Konya’da Fatih Toklucu aday adayı oldu
Yerel seçimler için geri sayım başlarken aday adaylığı müracaatları da partilerin belirlemiş olduğu takvim çerçevesinde devam ediyor. MHP Konya Teşkilatı da bugünlerde hareketli günler geçiriyor.

Teşkilatın sevilen isimlerinden Fatih Toklucu aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. Kulu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Toklucu, “İ'lay-i Kelimetullah için, Nizam-ı Alem davası için, adalet için, hizmet için, tüketen değil üreten belediyecilik için, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için, gençlerimize önem veren değer veren belediyecilik için aday adayı oldum. Misyonumuz; Tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak, Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Kulu’muzu çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmaktır. 2019’da Bismillah demiştik. Şimdi daha gür ve daha hazır bir şekilde Bismillah diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm dostlara hemşehrilerime selam olsun” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-11-16-at-13-54-58.jpeg

FATİH TOKLUCU KİMDİR?

5 Eylül 1978 Konya/Kulu doğumludur. İlk ve orta okulu kulu 60.Yıl İlköğretim Okulu’nda okudu. Konya Lale Erkek Lisesinden 1994 yılında mezun oldu. 2001 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2011 yılında ikinci üniversite olan Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Toklucu halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü’nde eğitim almaktadır. Ayrıca Karatay Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını yapan Toklucu, 2001 yılından beri Kulu’da mühendislik ve taahhüt işleri yapmakta. 2018-2019 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası Kulu temsilciliği yapan ve enerji kimlik belgesi uzmanlığı sertifikası bulunan Toklucu lise yıllarında tanıştığı Ülkü Ocakları’nda ve teşkilatın değişik kademelerinde görev yaptı. 2014 yılında Kulu Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen, 2020-2022 yıllarında Kulu İlçe Başkanlığı görevini yapan Toklucu, MHP Üst Kurul Delegesi ve Konya il delegeliğini yaptı. 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı da olan Fatih Toklucu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.