MHP'den Konya'nın bu ilçesine öğretmen Başkan Adayı

MHP'den Konya'nın bu ilçesine öğretmen Başkan Adayı
Konya'da MHP Başkan Adayları tek tek açıklanıyor. Bu kapsamda Konya'nın Doğanhisar ilçesine öğretmen başkan adayı ismi öne çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayını açıkladı. Bu kapsamda Başkan Adayı Savaş Özdemir oldu. Doğanhisar Belediye Başkan adayı eğitimci Savaş Özdemir "Liderim, Türkmen Beyim, Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partimizin Doğanhisar Belediye Başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere MHP Konya Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı’ya, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız’a, MHP Konya Milletvekilimiz Sayın Konur Alp Koçak’a, MHP İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan’a, AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya, MHP Doğanhisar İlçe Başkanımız Sayın Reşat Karaarslan’a, AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanımız Sayın Fikret Özeralp’e ve Teşkilatımızın her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum…Cumhur İttifakı çatısı altında Doğanhisar’ımıza hizmet için bir yola çıktık. Rabbim partimizi, milletimizi ve bizleri mahcup etmesin… Genelden yerele, milletimizin birlik ve beraberliği için çıktığımız bu yolda, Doğanhisar’ımızı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız…Doğanhisar için daha fazla hizmet, daha fazla gelişim ve daha fazla refah için mücadele edeceğiz… Siz değerli hemşehrilerimle birlikte el ele, omuz omuza vererek Doğanhisar’ı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim…Sizlere layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışacak, 31 Mart 2024’te Milliyetçi Hareket Partimizin ve Cumhur İttifakımızın zaferiyle birlikte Doğanhisar’ımızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız…" dedi.

whatsapp-image-2024-01-15-at-12-40-47-001.jpeg
MHP DOĞANHİSAR BAŞKAN ADAYI SAVAŞ ÖZDEMİR

EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Konya'nın 3 ilçesinde de adayları belli olan MHP'nin Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci, Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir ve Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak oldu.

42-emirgazi.jpg
MHP EMİRGAZİ BAŞKAN ADAYI NURİŞEN KOÇAK

BAŞKAN ANGI'DAN TEBRİK

AK Parti Konya İl Başkanı adayları tebrik ederek, "Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci'yi, Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir'i ve Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak'ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.