PATENTİST DANIŞMANLIK, KONYA'DA ŞUBE AÇIYOR

PATENTİST DANIŞMANLIK, KONYA'DA ŞUBE AÇIYOR
Marka, Patent, Sınai mülkiyet alanında öncü olan Patentist Danışmanlık Limited Şirketi, büyüme stratejisi çerçevesinde Konya'da yeni bir şube açacağını duyurdu.

Konya şubesinin açılmasıyla birlikte, Patentist Danışmanlık, Konya'da faaliyet gösteren işletmelere daha etkin bir şekilde marka,patent konusunda destek sağlamayı hedefliyor. Şirketin Konya'daki temsilciliği, yerel müşterilere daha hızlı ve kişisel bir hizmet sunma imkanı tanıyarak, sınai mülkiyet haklarının korunmasında güvenilir bir ortak olmayı amaçlıyor.

img-20231202-wa0004.jpg


Patentist Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Emre Eroğlu, Konya Şubesi Açılışı Hakkında Açıklamalarda Bulundu İsmail Emre Eroğlu, "İstanbul, gaziantep şubelerimizden sonra artık sıra memleketim konya'da şube açmaya geldi. Konyalı hemşehrilerimize şeffaf, doğru ve bütçe dostu politikamızla Marka, patent, konusunda Hizmet vermeyi hedefliyoruz. Konya Büyük bereketli bir pazar. bu pazar'da artık bizde yer almak istiyoruz. ekibimiz hazır. süpriz isimler yer alıyor. artık açılış için geri sayım yapıyoruz'' dedi.

img-20231202-wa0003.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum