Selçuk Üniversitesi kampüsü şenlendi

Dünyanın en yeşil, akıllı ve sürdürülebilir kampüslerinden biri olan Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü bugünlerde öğrencilerine kavuşmanın heyecanın yaşıyor
Selçuk Üniversitesi kampüsü şenlendi

Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi bugünlerde cıvıl cıvıl… Dünyanın en yeşil, akıllı ve sürdürülebilir kampüslerinden biri olan, ülkede parmakla gösterilen kampüste öğrenciler yavaş yavaş yerlerini almaya başladı. Kayıt yenileme ve danışman onayları için öğrencilerin kampüse gelmesiyle birlikte üniversitede hareketlilik başlarken öğrenciler, hem arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşadı hem de yemyeşil kampüste sonbahar güneşinin tadını çıkarttılar.

sell.jpeg

Selçuk Üniversitesi eğitim yılı takvimine göre kayıt yenileme 2 Ekim tarihine kadar devam edecek. 2023-2024 eğitim yılı Güz Dönemi dersleri 2 Ekim’de başlayacak ve 12 Ocak’a kadar devam edecek. Akademik takvime göre vize olarak da adlandırılan ara sınavlar 20-26 Kasım’da, final sınavları ise 15-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak. 5-11 Şubat tarihlerinde ise bütünleme sınavları için ter dökülecek.

selll.jpeg

Üniversite ikinci yarıyıl olarak da bilinen Bahar Dönemine ise 12 Şubat’ta başlayıp 31 Mayıs 2024’e kadar dersleri sürdürecek. İkinci dönem vizeler 1-7 Nisan, finaller ise 3-14 Haziran tarihlerinde yapılacak. Başarılı olamayan öğrenciler ise 24-30 Haziran’daki bütünleme sınavlarını bekleyecek.

sellll.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.