Selçuklu'da anlamlı yatırım

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi’ne kazandırılan Şehit Erkan Kurşun İlkokulu’nun resmi açılışı törenle gerçekleştirildi
Selçuklu'da anlamlı yatırım

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi’ne kazandırılan Şehit Erkan Kurşun İlkokulu’nun resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

68 bin nüfusu ile Selçuklu'nun en büyük ve en hızlı gelişen bölgesi Yazır'daki eğitim alanındaki büyük ihtiyaca cevap verecek okulu ilçeye kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuklu Belediyesi Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "2017 yılında Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmaktayken görev başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası şehadet mertebesine ulaşmıştı. Bu vesile ile şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum kederli ailemize, yakınlarına ve milletimize tekrar başsağlığı diliyorum. Rabbim milletimize böyle acıları bir daha yaşatmasın. Okulumuzda şu an toplam 467 öğrenci eğitim görüyor tüm sınıflara öğrenci kaydedildiği takdirde ise bu rakam 120'si ana sınıfı öğrencisi 960'ı ilkokul öğrencisi olmak üzere 1080'e çıkacak" dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.