Ünlü sanatçı, Konya'nın en çok o mekanını merak ediyor

Ünlü sanatçı, Konya'nın en çok o mekanını merak ediyor
Konya'da güzel bir konsere imza atan Mor Yazma şarkısı ile piyasaya damga vuran sanatçı, Konya'nın o mekanını çok merak ettiğini söyledi.

Başarılı sanatçı Umut Kaya BBN Haber'e özel samimi açıklamalarda bulundu. Gazete muhabirimiz Ayşegül Mıhoğlugil ile bir araya gelen başarılı sanatçı Kaya, Konya'yı çok sevdiğini ve etliekmeğin vazgeçilmezi olduğunu söyledi.

İzmirli şarkıcı Umut Kaya, 6 Nisan 1981 tarihinde, İzmir’de doğdu. İlk albümünü Aralık 2008'de çıkaran Kaya, çıkış şarkısı "Mevsimler Geçerken" ile büyük bir çıkış yakalamış ardından çıkardığı ‘Mor Yazma’ parçası ile de büyük beğeni toplamıştı. Aternatif alaturka Rock tarzında çalışmalar yapmakta olan Umut Kaya 'alternatif rock' sounduna alaturkalığı da katarak, yeni bir müzik tarzı ortaya koymuştur.

whatsapp-image-2023-11-03-at-12-33-20-1.jpeg

DİZİ VE FİLM MÜZİKLERİNE İMZA ATTI

‘Benim Annem Bir Melek’ dizisinin jenerik müziğini ve ‘Çakıl Taşları’ isimli gençlik dizisinin de tüm müziklerini yaptı. "20 Dakika" adlı dizi için, "neredesin sen" adlı şarkıyı seslendirdi. "Peri Masalı" adlı film için, sözleri Leman Sam'a, düzenlemeleri ve müziği Umut Kaya'ya ait olan "Gül Güzeli" adlı şarkıyı seslendirdi ve bu şarkıya klip çekti.5 yıl aradan sonra 2014 15 Nisan'da "Gün Olur Devran Döner" isimli albümünü çıkardı. Albümde söz ve müzikleri Umut Kaya'ya ait olan 11 şarkı yer alıyor; "canım çok yanıyor", "öpüyorum", "kalbimin teli koptu", "her zaman yanındayım", "gün olur devran döner", "yegâne aşk", "tilki", "hakkınız yoktu", "senin gibi olsun (rakı)", "balad", "son".

whatsapp-image-2023-11-03-at-12-30-38-1.jpeg

"KONYA'YI ÇOK SEVİYORUM"

Konya'nın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyleyen Umut Kaya, 2009 yılından bu yana Konya'ya aktif olarak geldiğini söyledi. Konya'da sahne almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Kaya, Konya'nın kendisine olan ilgisinden dolayı da memnun olduğunu aktardı. "Konya'nın enerjisine hayranım" diyen Kaya, Konya sahnelerinin devam edeceği bilgisini de paylaştı.

KONYA ÇOK MODERN BİR ŞEHİR

Konya'nın modern bir şehir olduğunu söyleyen Kaya, 2009 yılından bu yana Konya'nın oldukça geliştiğini kaydetti. Kaya, "Şehrin düz olması, ulaşımının rahat olması muazzam. yrıca Konya sosyal donatılarıyla da dikkat çeken bir şehrimiz" dedi.

whatsapp-image-2023-11-03-at-12-30-38.jpeg

"ETLİEKMEK YEMEDEN KONYA'DAN ASLA AYRILMAM"

Tam bir etliekmek hayranı olduğunu söyleyen Umut Kaya, "Konya'ya geldiğimde öncelikle etliekmek yemeye giderim. Tam bir etliekmek tutkunuyum diyebilirim. Konya'da yapılan etliekmeğin lezzetini hiç bir yerde bulamıyorum. O nedenle Konya programı olduğu zaman ilk işimiz etliekmek yiyeceğimiz yerden randevü ayarlamak oluyor" diye konuştu.

KELEBEKLER VADİSİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM

Yoğun programı dolayısıyla Konya'yı gezme fırsatı bulamadığını belirten Kaya özellikle Kelebekler Vadisini çok merak ettiğini ve en kısa zamanda kızı ile alanı gezmek istediğini söyledi.

whatsapp-image-2023-11-03-at-12-33-20.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.