Yeniden Refah Konya adayını açıklayacak

Yeniden Refah Konya adayını açıklayacak
Konya'da büyük bir çıkış gösteren Yeniden Refah Partisi, başkan adayı olarak kimi gösterecek sorusu gündemden düşmüyor. Şamil Özkafa, İl Başkanı Temel Peker'in ardından Mehmet Köseoğlu iddiası gündeme geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı merak konusu olurken, kulis bilgilerinden sağlam bir iddia gündeme gelmişti. YRP Konya'da Muhammed Şeyh Şamil Özkafa'nın Büyükşehir'e aday olacağı belirtilmişti.

KÖSEOĞLU NOKTAYI KOYDU

Yeniden Refah Partisi Konya'da Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Mehmet Köseoğlu'nu göstereceği öne sürüldü. Yeniden Refah Partisi Konya’da Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Mehmet Köseoğlu’nu belirlediği bizlere gelen kulis bilgileri arasında. Mehmet Köseoğlu, daha önce Karatay ve Büyükşehir belediyelerinde görev yapmış, ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ve KOSKİ Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştu.

kose.jpg

Ayrıca Konyaspor Kulübü'nün eski başkanlarından da biri olan Köseoğlu, YRP'nin Konya'daki adayı olarak belirlenerek bu hafta içerisinde genel Başkan Fatih Erbakan tarafından açıklanması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum