Yeniden Refah Partisi Konya'da şok istifa

Yeniden Refah Partisi Konya'da şok istifa
Yeniden Refah Partisi’nde yeni bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi İl Sekreteri Halit Şimşek, zehir zemberek sözlerle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şimşek, “Bugün siyasetle olan tüm bağımı kestiğimi tüm dostlarıma bildirmek istiyorum. Tam 10 Yıl oldu. Bence bu süre siyaseti öğrenmek, tanımak için yeterli bir süre. En azından benim için. Galiba siyaseti tanıdığım için artık istemiyorum. ( midem almıyor) Şimdi aranızda şunu diyenleriniz olacaktır; ‘biz siyaset yapmıyoruz cihat ediyoruz.’ Valla vakıf, dernek, mücadelesi verdiğimizden bu yana 5-6 yıl geçti. Ben bu kavramı maalesef fiilen sadece vakıf zamanında gördüm. Genel Konuşmamak lazım. Mücadele eden, parmakla sayılır samimi insanlar halen var. Ama onlarda bir şekilde zaten mücadeleden soğutuluyorlar.

halit-simsek.jpg

Ya da onlarda belirli bir zaman sonra davayı bir kenara bırakıp, siyasetin kirli oyunlarına dahil oluyorlar. Her neyse… Ben diğer insanlar gibi ‘şu partiden istifa ettim, şu yanlışı şu partide gördüm’ demiyorum, hepsi aynı zaten. Benim bir partiden istifa etmem diğer insanların umurunda olmaz. Kendimizi o kadar önemli kılmamak lazım. En azından giderken kırıp dökmemek lazım. Bu arada ‘tüm partiler aynı’ derken liderlerden bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim kişiler partilerin ve liderlerin yanlarına ve alt tabanına yerleşmiş olan, siyasi teröristlerdir. Peki, siyasi terörist kimdir? Siyasi terörist, menfaati için duruşundan, değerlerinden, davasından vazgeçen, bir siyasetçi türüdür. Her neyse… Neden böyle bir paylaşım yaptım? Artık hiç bir dostumun, akrabamın yada beni tanıyan kişilerin şahsımı bir parti ile ilişkilendirmesini istemiyorum. Lütfen sizlerden özel ricamdır. Her hangi bir parti ile alakalı bir konu için şahsımı arayacak olan olursa, beni aramasın. KONUŞMAM! Görüşmeyi o anda sonlandırırım. Her gönülde bir aslan yatar. Benim Değişmeyecek olan Liderim Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dır. Davam, onun bize emanet olarak bıraktığı Mili Görüş davasıdır. Bu ömrümün sonuna kadar devam edecektir. ALLAH c.c Bu davada samimi mücadele veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun inşallah. Artık Bende Her vatandaş gibi ( Doğru) gördüğüm ve milli görüş çizgisine yakın gördüğüm bir aday, bir partiye oyumu verip hayatıma, devam edeceğim. Midesi hâlen siyaseti alabilen Arkadaşlara Başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum