Başkan Mehmet Genç’ten kurumlara ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türk Telekom Konya İl Müdürü Süleyman Dündar’ı, Konya Vergi Daire Başkanı Adem Güngör’ü, TCDD Konya YHT Gar Müdürü Abdulkadir Çitil’i ve Vergi Denetim Kurulu Konya Grup Başkanı Serkan Baş’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Başkan Mehmet Genç’ten kurumlara ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kurum ziyaretlerinde bulundu. Sırasıyla Türk Telekom Konya İl Müdürü Süleyman Dündar’ı, Konya Vergi Daire Başkanı Adem Güngör’ü, TCDD Konya YHT Gar Müdürü Abdulkadir Çitil’i ve Vergi Denetim Kurulu Konya Grup Başkanı Serkan Baş’ı makamlarında ziyaret etti.
Kurum Müdürlüklerini ziyaret ederek, kurumlarla sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Asıl hizmetin müdavimleri ve hizmet için seferber olan kurum başkanları, müdürleri ve aynı zamanda çalışanları ilimizin gelişimi, huzuru ve düzeni için çalışıyor, çaba sarf ediyorlar. İlimize ve İlçemize hizmet için kurumların her noktasında görev alan başta idari amirleri olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. AK Parti Karatay Teşkilatı olarak kurumlarımızla iç içe çalışmaya özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

Başkan Mehmet Genç’ten kurumlara ziyaret

Başkan Mehmet Genç’ten kurumlara ziyaret
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.