“Türkiye yansa da ateşinde  ısınsak diye bekleyenler var”

​​​​​​​AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Bir kısım tedbirlere devam edilerek önümüzdeki dönem kısıtlamaların kalkabileceğini tahmin ediyoruz” dedi. AK Parti’yi eleştirenlere seslenen Angı, “Ekonomiyi durdurduğunuz zaman tekrar hayata geçirmenin maliyetlerinin ne olduğunu veya işsiz kalan milyonların durumunun ne olacağını düşünen var mı? Sırtlarında yumurta küfesi olmadığı için sadece konuşuyorlar. Türkiye yansa da bunun ateşinde ısınsak diye bekleyenler var” dedi
“Türkiye yansa da ateşinde  ısınsak diye bekleyenler var”

“BENİM DEVAM ETMEM ARZUSU ORTAYA ÇIKTI”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, BBN Haber’e özel açıklamalarda bulundu. 17 Şubat’ta 7. olağan il kongresi gerçekleşeceğini belirten Başkan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kongreye video konferans ile katılacağını söyledi. Süreç ile ilgili değerlendirmelerini aktaran Başkan Angı, “81 ille ilgili değerlendirmeler yapıldı. Bazı illerdeki arkadaşlarımız görevlerine devam ederken bazı illerde değişimler yapıldı. Konya olarak şu anda mevcut görevdeki başkan olarak benim devam etmem noktasında Genel Başkanımızın arzusu ortaya çıktığı için de bu şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“HAYALLERİN ÖTESİNDE BÜYÜDÜK”

AK Parti iktidarı ile ülkenin hayallerin ötesinde büyüdüğünü belirten Angı, “Geriye dönüp baktığımızda AK Parti’nin Türk siyasine girişi ve ülkenin umudu olma adına önemli bir rol üstlendiğini görmekteyiz. Türkiye o dönemin şartlarında yönetilemeyen bir ülke konumundaydı. Ekonomik krizlerin haddi hesabı yoktu. 2020 yılında birçok projeyi bitirdik ve başlamış devam eden projeleri bir an önce tamamlanması adına yapılan çalışmalar var. 2023 Türkiye’nin önemli atlaması gereken eşik diye bakıyoruz. Türkiye 18 yıllık AK Parti iktidarıyla hayallerin ötesinde her alanda büyüdü. Artık Türkiye kendi gücüyle bölgedeki gelişmelere karşı gücünü ortaya koyabiliyor. Tüm hedef Türkiye’nin çok daha güçlü olması” şeklinde konuştu.

“MİLLET TERAZİSİNE ÇIKMADAN AĞIRLIĞIN NE OLDUĞU GÖRÜLMEZ”

“Kimse kendisini darı ambarında görmemeli” diyen Başkan Angı, AK Partiyi eleştirenlere seslendi. Başkan Angı, “AK Parti, vesayet odaklarının şekillendirdiği bir Türkiye değil millet iradesini kendi yönetimine yansıttığı bir süreci yönetti. Türkiye artık milletin karar verdiği, milletin yetki kullandığı bir yönetimle yönetiliyor. Laftan başka bir şey demeyenler önce millet terazisinde kendisini tartsın. Geçmişe baktığımız zaman kuruluşunu tamamlamayan partiler ve tamamlayanlarında sandıklardan hiç bir şey alamadığı dönemlerle dolu. Millet terazisine çıkmadan ağırlığın ne olduğu görülmez. Millete ne vadediyorsunuz. Sadece Tayyip Bey’i şikâyet ederek nereye kadar gideceksiniz? Benim üzüldüğüm Türkiye yansa da bunun ateşinde ısınsak diye bekleyenlerin olması. 2008’de CHP neredeyse kriz duasına çıktı. Ne zaman bir sıkıntı olsa bunun üzerinden bir kriz oluşabilir mi diye akıl verenleri var. Türkiye’de sıkıntılarımız var mı var. Bunu vatandaşa en az hissettirmek için uğraşan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi süreci ile ilgili  ‘1 ay her şeyi kapatın’ diyorlar. Ekonomiyi durdurduğunuz zaman tekrar hayata geçirmenin maliyetlerinin ne olduğunu veya işsiz kalan milyonların durumunun ne olacağını düşünen var mı? Sırtlarında yumurta küfesi olmadığı için sadece konuşuyorlar. Kendileri böyle kritik dönemlerde kazara görevde olsalardı ne iş yapacaklarının şaşkınlığını yaşarlardı. Risk alabilen, feraset ve basiret sahibi bir Cumhurbaşkanımız var ve onun ekibi olarak cesaretle yol yürüyen bir bakanlar kurulu var. Her bir bakan kendi hizmet alanlarını büyütmek için gece gündüz demeden çalışıyor” ifadelerine yer verdi. Angı kısıtlamalarla ilgili olarak da “Bir kısım tedbirlere devam edilerek önümüzdeki dönem kısıtlamaların kalkabileceğini tahmin ediyoruz” dedi.  (AYŞEGÜL ERTUL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.