Ülkü Ocaklarından ODTÜ arazisine şehit aileleri için konut önerisi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, "ODTÜ yerleşkesinde bina ve ormanlık alan dışındaki boş arazilere, haklarını asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin emaneti ailelerimiz için TOKİ tarafından konutlar inşa edilmesini öneriyoruz.''
Ülkü Ocaklarından ODTÜ arazisine şehit aileleri için konut önerisi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "ODTÜ yerleşkesinde bina ve ormanlık alan dışındaki boş arazilere, haklarını asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin emaneti ailelerimiz için TOKİ tarafından konutlar inşa edilmesini öneriyoruz." dedi. Yıldırım, proje hakkında açıklamada bulundu.

''Üniversiteler Türk devletinin ve Türk milletinin değerlerine meydan okunacak yerler değildir" diyen Yıldırım, "ODTÜ veya herhangi başka bir üniversitede, Türkiye Cumhuriyeti uğruna şehit olmayı göze almış vatan evlatlarının mili ve manevi değerlerini hedef alan eylemler karşılıksız kalmamalıdır. ODTÜ'ye yuvalanmış bu zararlı gruplar, üniversitelerin yapıtaşı olan eğitim ve öğretim gibi hususların üzerini örtemeyecek ve her biri ayrı bir gurur kaynağı olan öğrencileri yönlendiremeyecektir. Bu tür sapkınlıklara en güzel cevabı yine bu vatan için istikballerinden vazgeçmiş, en büyük fedakarlığı yapmış şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılarak verilmesi gerektiğini düşünmekteyiz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.