Başkanlar iddialı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz şampiyonluk yolunda önemli açıklamalarda bulundu
Başkanlar iddialı

KORONAVİRÜS tedbirlerinin yumuşatılmasının ardından Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması kararı alınırken, şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'un başkanlarından iddialı açıklamalar geldi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, lider başlayıp lider tamamlayacaklarını belirterek, “Trabzonspor camiası, yönetim ve futbolcular olarak yıllar sonra gelen bu şampiyonluk ivmesine odaklandık. Heyecanımız var” dedi.

ŞAMPİYONLUĞUN en büyük adayının kendileri olduğunu söyleyen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise "Ligde bir ve ikinci devre bitti, sanki yeni bir sezon başlıyor.

Başakşehir yarışın en iddialı takımıdır. Oyuncularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Başaracağız" şeklinde konuştu.  Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, ayaklarına gelen fırsatı kaçırmayacaklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"SAĞLIKLI bir 8 hafta diliyorum. Önümüzde ciddi bir avantaj var. Şehir olarak şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Yönetim olarak da futbolcularla bir toplantı yapacağız. Ayağımıza gelen fırsatı değerlendirmek istiyoruz. Fikstür avantajımız var, bunu başaracak bir kadroya sahibiz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşarak şehrimizi mutlu edeceğiz. Biz hazırız. Şampiyon olmaya odaklandık. Futbolu çok özledik ve sahaya dönmeyi çok istiyoruz." SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.