Konyaspor Gençlerbirliği'ne bileniyor

Pazar günü 27.hafta maçında Başkent deplasmanında terleyecek Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapılıyor
Konyaspor Gençlerbirliği'ne bileniyor

KONYASPOR’da geri sayım başladı. Pazar günü Gençlerbirliği ile 27.hafta maçında kozlarını paylaşacak yeşil-beyazlılarda tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Kendisi gibi ligde sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği ile oynanacak zorlu maç öncesi çalışmalarına 1 günlük izin sonrasında dün yeniden başlayan ekibimizde futbolcuların hırsı dikkat çekti.

GEÇTİĞİMİZ pazar günü uzun bir aradan sonra stadyumda çalışan ve kendi arasında hazırlık maçı oynayan yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Bülent Korkmaz tarafından pazartesi günü dinlendirildi. Dün öğleden sonra yeniden toplanan Anadolu Kartalı, Kayacık Tesisleri’nde akşam saatlerinde bir antrenman gerçekleştirerek, hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Yeşil-beyazlı temsilcimizde çalışmalar bugün yapılacak idmanla sürecek.

HAFTA boyunca günde tek idman yapacak olan Konyaspor’da, Başkent seferi ise programda değişiklik olmaması halinde cumartesi günü yapılacak. Yeşil-beyazlıların öğleden sonra yüksek hızlı tren ile Ankara’ya giderek, kampa girmesi bekleniyor. Bu kritik maçta kart cezalıları Ömer Ali Şahiner ve Nejc Skubic forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçen Aninic ve Miya’nın ise teknik heyetin şans vermesi halinde Gençlerbirliği maçında oynaması bekleniyor.

SEZONUN ilk yarısında Konya’da oynanan maçta rakibiyle son dakikada yediği golle berabere kalan Anadolu Kartalı, Başkent deplasmanında hem rövanşı almak ve ikili averajda rakibinin önüne geçmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz da lig arası öncesinde Fenerbahçe galibiyetiyle bir çıkış içine girdiklerini hatırlatarak, “Kalan 8 maçta elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Hedefimiz el ele vererek, Konyaspor’u ligde tutmak” dedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.