Konyaspor için tek yol galibiyet

Yeşil-beyazlılar uzun ara sonrası yarın G.Birliği karşısında 3 puan arayacak
Konyaspor için tek yol galibiyet

Eryaman Stadyumu’nda saat 18:30’da başlayacak maça Konyaspor, galibiyete uzanarak rahatlamak istiyor

FUTBOL severlerin 87 günlük hasreti dün oynanan maçlarla sona erken Süper Lig’de heyecan bugün, yarın ve pazartesi günü oynanacak maçlarla sürecek. Konyaspor koronavirüs gölgesinde oynanacak 27. hafta maçında yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Salgın nedeniyle seyircisiz ve sıkı tedbirler altında Eryaman Stadı’nda yapılacak zorlu mücadele saat 18.30’da başlayacak. İki takım içinde 6 puan değerinde olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

ULUSOY’un yardımcılığını İsmail Şencan ve Deniz Caner Özaral yapacak. VAR koltuğunda Suat Arslanboğa, AVAR’da ise Murat Erdoğan oturacak. Konyaspor bugün sabah yapacağı idmanın ardından Ankara’ya giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlılarda kart cezalıları Ömer Ali Şahiner ve Nejc Skubic forma giyemeyecek. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın sağ bekte Skubic’in yerine Ferhat’a şans vermesi bekleniyor.

SAKATLIKLARI geçen ve geçtiğimiz salı gününden itibaren takımla çalışmalara başlayan Miya ile Thuram’ın maç kadrosunda olacağı, ancak ilk 11’de forma giymeyecekleri öğrenildi. Yeşil-beyazlıların uzun bir aradan sonra oynayacağı ilk mücadelede sergileyeceği performans, taraftarlar tarafından da merakla beklenirken, temsilcimizde parola galibiyet olarak belirlendi. Ligde kalma yolunda kendine denk rakipler karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil-beyazlı ekip, başkent deplasmanından 3 puan çıkararak üst üste ikinci galibiyetini almak ve rahatlamak istiyor.

 

STAT: Eryaman

SAAT: 18:30

HAKEM: Alper Ulusoy

CEZALI: Skubic-Ö.Ali

HAVA: 22 (Az bulutlu)

----------

Serkan

Ferhat Selim Uğur Guilherme

Jonsson Amir

Shengelia Hurtado Milosevic

Bajic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.