Telafisi olmayan maçlar!

Ligde kalma hesapları yapan yeşil-beyazlıları zorlu bir fikstür bekliyor
Telafisi olmayan maçlar!

Yeni sezonda da Süper Lig’de mücadele etmek isteyen Konyaspor’un artık puan kaybına tahammülü kalmadı

KONYASPOR’da Gençlerbirliği maçının üzüntüsü sürüyor. Net fırsatları çömerce harcadığı maçta rakibine 3 puanı altın tepsiyle hediye eden yeşil-beyazlılarda bu maç unutulmaya çalışırken gözler Pazar günü iç sahada oynanacak Sivasspor maçına çevirildi.. Pazartesi günü dinlenen Anadolu Kartalı, dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplanarak, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

YEŞİL-beyazlılarda çalışmalar hafta boyunca devam edecek. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Hurtado’nun durumu ise MR sonuçlarının ardından netleşecek. Temsilcimiz, rakiplerinin puanlar aldığı haftada 15. sıraya geriledi. İyi futbolunu sonuca yansıtamayan yeşil-beyazlı ekibi, kalan haftalarda zorlu maçlar bekliyor. Bir başka deyişle kalan 7 maç yeşil-beyazlı temsilcimiz için hayati bir önem taşıyor.

PUAN kaybına tahammülü kalmayan yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de kalan 7 maçta oldukça zorlu maçlara çıkacak. Kritik bir viraja girecek Konyaspor, kalan dönemde oynayacağı 7 mücadelenin 5’ini üst sıralarda yer alan takımlarla yapacak. Temsilcimiz, üst sıralar için hedefleri olan Sivasspor, Beşiktaş ve Alanyaspor ile birlikte zirveyi paylaşan Trabzonspor ve Başakşehir ile kozlarını paylaşacak.

Konyaspor’un kalan 7 maçı

------------

Sivasspor         

Beşiktaş (D)

Ç. Rizespor

Gaziantep FK (D)

Başakşehir

Trabzonspor (D)

Alanyaspor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.