Nur Çalışkan

Nur Çalışkan

Kirpik Lifting nedir?

Kirpik Lifting nedir?

Kirpik Lifting, kirpiklere daha kalkık ve daha uzun bir görünüm vermek için uygulanan bir kozmetik işlemdir. Genel faydaları aşağıdaki gibidir;

1-Doğal kıvrık Kirpikler: Gözlere daha fazla şekil ve ifade katarak gözlerin daha büyük görünmesini sağlar.

2-Hacimli Görünüm: Kirpik lifting, kirpiklere dolgunluk ve hacim kazandırır. Kirpikler daha kalkık olduğunda, daha uzun ve dolgun görünürler. Bu da gözlere daha çekici bir görünüm verir.

3-Uzun Süreli Etki: Kullanımı genellikle 6 ila 8 hafta arasındadır.

4-Daha Kolay Kirpik Bakımı: Kirpik lifting, kirpikleri kıvırmak için kirpik kıvırıcılara ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde kalkık bir görünüm sağlar. Bu sayede makyaj yaparken veya günlük rutin bakımda kirpiklere daha az müdahale etmek gerekir.

Kirpik lifting işlemi, genellikle profesyonel bir güzellik uzmanı tarafından yapılmalıdır. İşlemin ardından, belirli bir süre boyunca sudan kaçınmak ve özel talimatlara uyulması önemlidir. Kirpik bakımında kalıcı maskara kullanılmamalıdır.Makyaj temizliği yapılırken; yağ bazlı temizleyiciler yerine su bazlı temizleyiciler tercih edilmelidir. Kirpikleri yıkarken aşırı sıcak su kullanmak ya da hamam ve sauna gibi sıcaklığı yüksek alanlarda bulunulmamalıdır.

İpek Kirpik Uygulamasından Daha Sağlıklı ve Doğaldır

Kirpik lifting ile keratin bakımı ve diğer doğal uygulamalarla kirpiklerin hacim kazanması ve estetik görünmesi sağlanır. İpek kirpik uygulaması 1,5 saate kadar devam edebilir. Üstelik ipek kirpikler, en iyi kullanımda bile 1 ay kalıcı olur. Kirpik liftingin tüm bu avantajları göz önünde bulundurulduğunda, tercih sebebi olduğu görülür. İşlem süresi 45 dakikadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nur Çalışkan Arşivi