Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Çiftçilerimizin emeği ve çabası bereketli hasat için

Çiftçilerimizin emeği ve çabası bereketli hasat için

Saygıdeğer okurlarım;

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çiftçilerimizin yoğun çalışmaları hız kazandı mevsiminde yetişen ürünlerin sofralarımızda yer bulması için emek veren çabalayan alın teri döken çiftçilerimiz.

Buğday üretimi bulgur ya da kurubaklagil üretimi kısacası gıda ürünlerinin sofralarımızda yer bulmasına en büyük katkısı bulunan çiftçilerimiz. Yağmur ve de kar yağışının beklenen düzeyde olmaması çiftçilerimizin hasat zamanında umutlarının kayıp olmasına neden olabiliyor.

Yüce rabbimizin hikmetinden sual sorulmaz

Yüce rabbimiz tüm çiftçilerimizin emeklerini boş çevirmesin hasatlarını bol ve bereketli eylesin.

Bilindiği üzere kadim şehir Konya’mız tarımsal üretimde önde gelen iller arasında yer almaktadır. Emeğin çabanın gayretin alın terinin en müstesna göstergesidir çiftçilerimiz.

Besin grupları arasında önde gelenler elbette ki kuru baklagillerdir. Sağlıklı beslenme açısından önemli bir yer tutan kurubaklagiller çiftçilerimizin hasat zamanında en çok emek verdiği ürünlerdendir.

Hepimizin bildiği bir söz vardır Emek olmadan Yemek olmaz. Yüce rabbimiz emek veren çabalayan alın teri döken tüm çiftçilerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Her yıl haziran temmuz ve ağustos aylarında gerçekleşen hasat zamanında çiftçilerimiz özverili çalışmalarıyla kış boyunca umutlu bekleyişlerinin karşılığı olarak bereketli hasat dönemini değerlendirmenin mutluğunu yaşıyor.

Öyle ümit edelim ki bu hasat döneminde de tüm çiftçilerimizin akıttıkları alın terinin bereketli hasatlara vesile olması dileğiyle...

Ne diyelim emeğiniz gayretiniz ve çabanız bereketli hasat ile taçlansın değerli çiftçilerimiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi