Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Demir Kadın Neslican Filmi İzleyicileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!

Demir Kadın Neslican Filmi İzleyicileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!

Saygıdeğer okurlarım;
Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ve hatta hiç unutmadığı Neslican Tay, kansere karşı vermiş olduğu azim dolu, umut dolu yaşam mücadelesiyle nice gönüllere umut olmuş, nice gönüllere bir umut kaynağı olmuş ve hatta kanserle olan güçlü mücadelede en iyi en güzel örnek olmuştu! Ama Neslican Tay kansere karşı mücadelesini kaybetmiş geçtiğimiz yıllarda hayata gözlerini yummuştu. Neslican Tay’ın genç yaşta zamansız vefatı sevenlerini ve de tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Tay, kansere karşı mücadelesini kaybetti ama azimle ve hatta umutla savaşarak kaybetti... Belki bu uğurda saçlarını kaybetti ve hatta bir bacağını kaybetti ama kanserin meşakkatli ve de yorucu tedavi sürecine rağmen umudunu ve azmini hiç kaybetmedi.

Neslican Tay tüm zorluklara rağmen gülümsemeyi, hayata her daim pozitif bakmayı hiç ihmal etmedi. Deyim yerindeyse Neslican Tay kanserle olan güçlü mücadelesiyle takdire şayan bir duruş sergiledi. Bu zorlu hastalığa dik duruşuyla en iyi şekilde göğüs geren Neslican Tay bu azim dolu mücadelesiyle toplumun birçok kesmini kendine hayran bırakmış, kansere karşı bu eşsiz mücadelesiyle genç yaşına rağmen nice gönüllere örnek olmuş ve nice gönüllere umut olmuştur. “Helal olsun sana Neslican” sözünün dillerimizde lisan edilmesini sağlamıştır!

Ne diyelim mekânın cennet olsun Neslican Tay… Senin kansere karşı bu eşsiz mücadelen nice gönüllere örnek olsun. Nice gönüllere umut olsun inşallah.

Neslican Tay’ı sosyal medyadan takip ederek kanserle mücadelesinde neler yaşadığını onun dilinden duyduk, öğrendik. Kanserin yorucu ve meşakkatli tedavi sürecine rağmen Neslican Tay hayata olan bağlılığını, güçlü duruşunu yüzünden tebessümü hiç kaybetmemişti. Genç yaşında her şeyin bilincinde olup kanserle mücadeleye göğüs germişti, bu mücadelede saçlarını kaybetti, bacağının bir tanesini kaybetti ama hiç bir zaman umudunu kaybetmedi, başaracağına inanarak kanser ve hayat arasındaki mücadelesine devam etti. Neslican Tay’ın aklımızdan silinmeyen bir sözü vardı o da şöyle, ‘Belki kaybedeceğim ama savaşırken kaybedeceğim’. Evet, söylediği gibi oldu kaybetti ama azimle, karlılıkla, dik duruşuyla, mücadele ederek onu değimiyle savaşarak kaybetti.

Şimdi ise kansere karşı bu eşsiz mücadele beyaz perdede hayat bulmaya hazırlanıyor. Evet, yanlış duymadınız Neslican Tay'ın kansere karşı takdire şayan mücadelesi beyaz perdede hayat bulacak. Neslican Tay'ın vefatının üzerinden yıllar geçse de Neslican Tay asla unutulmadı, unutulmayacak. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada haberleri okurken güzel mi güzel bir habere rastladım. Bir de ne okuyayım. “Demir Kadın Neslican” sinema filmi çekimleri başlıyor yakında sinemalarda diyor! Haberi okuyunca çok mutlu oldum. Kanserle böylesine önemli bir mücadele veren Neslican Tay'ın kansere karşı mücadelesinin, her şeye rağmen hayata tutunuşunun, kanser tedavi sürecinin o meşakatli ve de yorucu tablosunun beyaz perdeye taşınması ve bu kanserle olan güçlü mücadelenin umutla, azimle, kararlılıkla, dik duruşla, olan takdire şayan güçlü mücadelenin beyaz perdede hayat bulması, kanserle mücadele eden nice kitlelere umut kaynağı, azim kaynağı olacaktır!

Demir kadın Neslican filminde Neslican Tay’ı canlandıracak olan usta oyuncunun gerçekten takdire şayan bir rol sergileyeceğine inanıyoruz. Birçok usta oyuncunun da Demir kadın Neslican Tay filminin kadrosunda yer alacağı bu güzel mi güzel sinema filmini sabırsızlıkla bekliyoruz. Benim için saçlarınızı da sevin, benim için sol bacağınızı da sevin diyen Neslican Tay tüm Türkiye’nin sevgisini kazanmış, nice gönüllerin Neslican Tay’ı nice gönüllerin umut ışığıdır! Beyaz perdede azmiyle, kararlılığıyla, dik duruşuyla ve de yaşama tutunuşuyla öyle bir Neslican Tay rüzgârı esecek ki, hem de Demir Kadın Neslican Tay rüzgârı!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi