Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Dünya Arkadaşlık Günü ​

Dünya Arkadaşlık Günü ​

Saygıdeğer okurlarım.

Hayatımızın her döneminde gönül köprüsü kurduğumuz hatta unutamadığımız nice arkadaşlıklar kazanabiliriz. Çocukluk döneminde öğrencilik yıllarında askerlik zamanında ya da iş hayatında nice arkadaşlar edinebiliyor üzerinden bir hayli zaman geçse de bu arkadaşlıkları unutamıyor daima hatırlıyoruz.

Kimi zaman öylesine müstesna arkadaşlık bağları kurulur ki bazen uzun yıllara dayanan hatta günümüze kadar gelen gönül bağlarının hiç kopmadığı arkadaşlıklar.

Öğrencilik yıllarında sınıfta birlikte eğitim aldığımız beslenme çantasındaki yiyecekleri birlikte paylaştığımız teneffüs saatlerinde okulun bahçesinde gönlünce gülüp oynadığımız bazen küsüp hemen barıştığımız arkadaşlıklarımız.

Üniversite eğitim döneminde ders notlarını birlikte paylaştığımız sınav sürecinde birlikte canla başla azimle çalıştığımız birlikte gülüp birlikte ağladığımız arkadaşlıklarımız.

Askerlik zamanında birlikte teskere için gün saydığımız farklı farklı illerden gelerek gönül bağı kurduğumuz çarşı izinlerinde birlikte gezip dolaştığımız güzel mi güzel kıymetli mi kıymetli anılar biriktirdiğimiz arkadaşlıklarımız.

İş hayatında birlikte mesai yürüttüğümüz öğle yemeklerinde hoş sohbetler ettiğimiz mesai yoğunluğunda birbirimize destek olduğumuz arkadaşlıklarımız.

Yıllara dayanan dostluklarla mutluluklarımızı ve sevinçlerimizi hüzünlerimizi ve de kederlerimizi birlikte paylaştığımız yeri geldiğinde her daim destek sağladığımız arkadaşlıklarımız.

Hayatımızda varlıklarıyla en değerli armağan olan kalbimizde gönlümüzde ayrı bir yer tutan arkadaşlıklarımız.

Hayatımızda her daim arkadaşlarımızın varlığı daim olsun.

Dünya Arkadaşlık Günü Kutlu Olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi