Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

İyi Tatiller Değerli Öğrenciler

İyi Tatiller Değerli Öğrenciler

Saygıdeğer okurlarım; yoğun geçen bir eğitim öğretim sürecinin ardından sömestr tatili yaklaşıyor. Eğitim öğretim hayatımızın vazgeçilmez en önemli parçasıdır.
Eğitim öğretim geleceğimizin teminatı geleceğimizin deyim yerindeyse umut ışığı olacaktır. Eğitim öğretimde saygıdeğer öğretmenlerimizin emekleri ve gayretleri büyüktür.
Öğretmenlerimiz; öğrencilerinin başarılı bir eğitim öğretim süreci sürmeleri için elinden geleni yapıp geleceğe yönelik sağlam adımlar atmaları için en müstesna çabayı göstermektedir.
Artık eğitim öğretime kısa bir mola verme vakti geldi. Karne notları belirlendi öğrenciler karne sevinci yaşadılar. Yoğun geçen sınav süreçleri gerçekleştirilen ödevler gerçekleştirilen sözlü sınavlar sonrası öğrenciler sömestr tatiline ulaştı.
Tabi sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte tüm öğrenciler için karne notları merak konusu olur. Acaba karne notları nasıl? Takdir mi alacağım acaba teşekkür mü alacağım. Notlarım zayıf mı gibi düşünceler ile öğrencilerin karne heyecanı ikiye katlanıyor. Tabi karne notları nasıl olursa olsun bu hususta en önemli görev aile büyüklerimize düşmektedir. Karne notları düşük olsa da hatta karne notlarında zayıf olsa da öğrencileri bir sonraki dönemde notları düzelteceğine inandırmak, karne notu her nasıl olursa olsun ailesinin hep yanında olacağını her daim destek olacağını öğrencilere ifade etmek ve hissettirmek karne sürecinde önem arz etmektedir.
Unutmayalım her başarılı öğrencinin arkasında ona güvenen ona inanan ve onun nice başarılara imza atacağına her daim inanarak destek olan aile büyükleri vardır.
Kıymetli öğrenciler eğitim öğretim sürecinizde emekleriniz gayretleriniz ve çabalarınız daim olsun. Akıttığınız her alın terinin nice başarılara vesile olması dileğiyle...
Artık arkadaşlarınızla gülüp oynayacağınız kısa bir seyahate çıkacağınız, bol bol kitap okuyacağınız, ders notlarını tekrar edip eğitim öğretim döneminin ikinci yarısına daha iyi hazırlanacağınız sömestr tatili zamanı geldi.
İyi tatiller kıymetli öğrenciler…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR