Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Meram’da Engelli Özel Bireyler Nakil Aracı Hizmet Sunuyor

Meram’da Engelli Özel Bireyler Nakil Aracı Hizmet Sunuyor

Saygıdeğer okurlarım; Meram Belediyesi tarafından hizmete sunulan engelli özel bireyler nakil aracı engelli özel bireyler için ulaşımda kolaylık sağlayacak. Bu toplumun bir ferdi ve de bir parçası olan engelli özel bireylerin en mühim ulaşım araçları olan tekerlekli sandalyeleriyle birlikte sosyal yaşama uyum sağlamaları gerekmektedir.

Engelli özel bireylerin ulaşımında kolaylık sağlaması amacıyla Meram Belediyesi Engelli Özel Bireyler Nakil Aracını hizmette sundu.

Engelli özel bireylerin hastane randevularına zamanında ulaşması, tedavilerinin aksatılmaması ve tedavilerinin en kısa sürede tamamlanması bakımından büyük bir avantaj sağlayacak engelli özel bireyler nakil aracı, engelli özel bireyler için en kıymetli hediye en müstesna bir armağan olacaktır.

Engelli özel bireylerin rutin sağlık kontrollerini aksatmamak adına ve hastane randevularına daha rahat daha konforlu bir şekilde ulaştırmak adına hizmet sunacak olan Meram Belediyesi engelli özel bireyler nakil aracı, engelli özel bireylerin sağlık hizmetine ulaşımda büyük bir soluk kazandıracak.

Hafta içi mesai saatleri dahilinde hizmet sunacak olan Meram Belediyesi engelli özel bireyler nakil aracı engelli özel bireylerin ulaşmak istediği hastane randevularına zamanında ulaştıracak.

Hastane randevu tarihini ve saatini belirleyen engelli özel bireyler Meram Belediyesi engelli özel bireyler nakil aracından bir gün önceden randevu alarak hastaneye ulaşım noktasında beraberlerinde bulunacak bir refakatçi dahilinde hizmet alabilecek.

Meram Belediyesi engelli özel bireyler nakil aracıyla sağlıkta ve ulaşımda Engel Yok!

Bu toplumun bir parçası olan engelli özel bireylerin sağlık hizmetine ulaşımında en müstesna bir uygulama olacak Meram Belediyesi Engelli özel bireyler nakil aracı tüm engelli özel bireylere hayırlı olsun…

Meram Belediyesi engelli özel bireyler nakil aracının hizmete sunulmasında emeği geçen başta Meram Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kavuş olmak üzere herkese çok çok teşekkür ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR