Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Şükürler Olsun Eriştik Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesine

Şükürler Olsun Eriştik Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesine

Saygıdeğer okurlarım;

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi idrak etmenin ilahi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her günü ayrı bir sevinç kaynağı olan Ramazan-ı Şerif’in artık yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşıyoruz.

Ramazan-ı Şerif’e veda edecek olmanın hüznü var olsa da yüreklerimizde artık veda etme zamanı geliyor on bir ayda bir defa gelen en müstesna misafire… Yeniden kavuşmayı ümit ederek uğurlayacağız on bir ayın sultanı Şehr-i Ramazan’ı bu yıl yine!

Rahmet ve bereket iklimini için de bulunduran Ramazan'ı Şerif gelişiyle birlikte hanelerimizde ve sofralarımızda bereketin hasıl olmasına yol açtı. Eş dost akrabayı bir araya getiren iftar sofralarıyla paylaşmanın güzel duygusunun yaşanılmasına imkan tanıdı. On bir ayın sultanı Şehri Ramazan aynı zamanda ibadetlerin hat safhada olduğu günlerin teravih ile taçlandığı Kur'an'ı Kerim tilavetlerinin okunduğu hatmi şeriflerin yapıldığı müstesna bir ay. Her günü ayrı bir önem arz eden on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif içerisinde öyle bir gece gizli ki bin aydan daha hayırlı; Kadir gecesi…Ççünkü kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim o gecede indirildi, o gecede bin bir güzellik bulunmakta, o geceyi hakkıyla idrak edeceğiz mutlaka. Secdeye varacak nice gönüller dillerden dökülecek nice dualar nice dilekler çünkü Ramazan'ı Şerif’te var olur elbet bin bir rahmet ve de bereket..

Şükürler olsun idrak ettik Ramazan-ı Şerifi, hep birlikte yaşadık rahmeti ve bereketi, rabbim yeniden eriştirsin bizleri, yeniden görelim rahmet ve bereket deryası Ramazan'ı Şerifi..

Dualarımız kabul ibadetlerimiz makbul olsun!

Yüce rabbim bu mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bizleri yeniden eriştirsin.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi