Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Umut, Sabır, Şükür ve Dua

Umut, Sabır, Şükür ve Dua

Saygıdeğer okurlarım.
Hayatımızın her alanında umut en müstesna gerçeğimizdir. Eğitim konusunda iş hayatında birtakım hayallerin ve de hedeflerin gerçeğe dönüşmesi için umut olmazsa olmaz ışık kaynağımızdır.
Eğitim konusunda da iş hayatında da istediğimiz konumda yer almak için umut eder ve bu beklentimizin gerçeğe dönüşmesi için çokça gayret gösterir ve çaba sarf ederiz. Beklentilerimiz mümkün olduğunda ise azmin ve de umudun en kıymetli ışık kaynağı olduğunu fark ederiz.
Hani bir söz vardır hepimizin bildiği umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçinde karda yağar fırtınada kopar; ama çiçekler hep açmaya devam eder. Hayatımızın her alanında umut ederek umudumuzun nice beklentilerimize öncü olacağını bilerek birtakım hedefleri ve hayalleri başarmak zor değildir.
Hedeflerimizin ve hayallerimizin bir zaman diliminde gerçeğe dönüşmesi için sabır en güzel başlangıçtır. Eğitim konusunda iş hayatında ve hatta hayatımızın bir takım dönüm noktasında sabır en önemli unsurdur.
Güzel bir söz vardır; “Sabır öyle bir iptir ki sen kopacak sanırsın, o gittikçe güçlenir. Sen bitecek sanırsın o gittikçe çoğalır.
Hayallerimizin ve hedeflerimiz gerçeğe dönüşmesi için azim gayret ve çaba sarf etmek, daima sabır göstermek hayallerimizin ve hedeflerimizin elbette bir gün mutlaka gerçekleşmesine imkan tanıyacaktır.
Hayatımızda sahip olduğumuz bin bir güzellikler için ve en önemlisi sağlık sıhhat ve afiyetimiz için şükür etmek en müstesna servetimizdir. Yüce rabbimizin izni ve ihsanıyla hayatımızın eşsiz güzelliklerini fark etmekteyiz.
Yüce rabbimize sahip olduğumuz eşsiz güzellikler için sonsuz şükürler olsun.
Dua her güzelliğin gerçekleşmesine en güzel vesiledir. Yüce rabbimiz el açıp dua ettiğimiz kabul olmasını çok istediğimiz tüm dualarımızı boş çevirmesin.
Dilediğimiz temenni ettiğimiz tüm güzellikleri yüce rabbimiz cümlemize nasip etsin.
Umudumuz sabrımız şükrümüz daim olsun.
Dilimizden dua sonsuza kadar eksik olmasın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi