Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Unutulmaz bir sanat eseri sinema!

Unutulmaz bir sanat eseri sinema!

Saygıdeğer okurlarım; hayatın rutin koşturmacalarından vakit buldukça sosyal aktivite alanlarına yönelerek zamanımızı güzel ve keyifli bir şekilde değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Sosyal aktivite alanı olarak örnek verecek olursak su misali akıp giden zamanda kısa bir süre zarfında vakit ayıracağımız sanat dalı elbette ki sinemadır…

Sinemaya yeni kazandırılmış yerli ya da yabancı filmleri keşfetmek aile bireylerimizle, eş dost ya da arkadaşlarımızla güzel bir aktivite olması bakımından birlikte film izlemek mutluluk kaynağı olabilir.

Yeni bir sinema filminin gösterime hazır olduğunu duyar duymaz hemen kendimize hem de birlikte sinemaya gitmekten mutluluk duyacağımız sevdiklerimize, gönül bağı kurduğumuz bizler için değerli ve kıymetli eş dost ya da arkadaşlarımıza sinema bileti almadan edemeyiz.

Sevdiklerimize ve gönül bağı kurduğumuz bizler için değerli ve kıymetli olan eş dost ve arkadaşlara küçük sürprizler yaparak bir sinema filmine davet edip onların bir nebze olsun sevinç içinde olmalarını sağlayabiliriz.

Sinema film kategorisi kişinin tercihine bağlı olarak izlenmektedir. Yerli ve yabancı filmler sinemaseverlerin beğenisine sunularak sinema sanatının yaşatılmasına, hayat bulmasına olanak sağlamaktadır.

Emek vererek gayret sarf ederek hazırlanan sinema filmlerinin izleyicinin beğenisine sunulması başarının en müstesna simgesidir.

Türk sinemasına damgasını vuran bir birinden değerli ve kıymetli usta sinema sanatçılarına saygılarımızı ve hürmetlerimizi sunmadan geçemiyoruz. Ebediyete intikal eden ustalarımızı da saygıyla ve hürmetle anıyoruz.

Sinema emekçileri var olsun. Sinemanın ışıkları hiç sönmesin. 14 Kasım Dünya Sinema Günü şimdiden kutlu olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi