Fatih Erbakan Konya’ya geliyor

Fatih Erbakan Konya’ya geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimler sonrası başlatmış olduğu il ve ilçe ziyaretleri kapsamında yarın (23 Haziran 2023 Cuma) Konya’ya geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimler sonrası başlatmış olduğu il ve ilçe ziyaretleri kapsamında yarın Konya’ya geliyor. Bazı ziyaret ve temaslarda bulunup teşkilat mensuplarıyla buluşacak olan Erbakan, basın mensuplarıyla da bir araya gelip seçimlere ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak.

Partisinin 5 milletvekiliyle TBMM'de milletin sesi, temsilcisi olacaklarını, milletin derdiyle dertleneceklerini ve bunların çözülmesi, aziz milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması için en etkili çalışmayı gerçekleştireceklerini söyleyen Erbakan’ın Konya’da yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

Bilindiği gibi Yeniden Refah Partisi'nin 14 Mayıs'ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri'nde en başarılı olduğu iller arasında Konya da bulunuyor. YRP, Konya'dan da milletvekili çıkarmış ve Ali Yüksel, Yeniden Refah Partisi Milletvekili olarak TBMM'ye gitmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.