Cihad Alpan

Cihad Alpan

Silkelenme zamanı

Silkelenme zamanı

Ligde kalmak adına canını dişine takan ve galibiyet için yarışan takımlardan bu hafta kazanan sadece Kayserispor oldu. Alt sıraları yakından ilgilendiren Konyaspor-Kasımpaşa mücadelesi ise golsüz eşitlikle sonuçlandı. Aslında hepimiz bu maçtan umutluyduk yeşil beyazlı ekip sahasında Kasımpaşa’yı mağlup ederek rahat bir nefes alacaktı fakat olmadı. Maç içerisinde topu hep ayağında tutan Konyaspor, kronikleşmiş hale gelen pozisyon bulmama hastalığını sürdürdü. Neredeyse maçın tamamında kaleye doğru dürüst şutumuz bile olmadı. Sadece pas yaparak maçı tamamladı.  Olmadı mı olmuyor işte bu oyun ile ligde kalmamızda bir mucize olacak gibi gözüküyor. Takımı eleştirmek adına söylemiyorum ama sahada silinmiş ve ruhsuz bir Konyaspor görmek içimizi acıtıyor. Takım gol atmak için çabalamadı bile…

Oyun hakimi bizdeydi fakat Kasımpaşa kaptığı toplarla kalemize daha etkili akınlar gerçekleştirdi. Onlarında sıkıntısı goldü ve atamadılar.

Bu süreçten sonra neler olur hep birlikte izleyip göreceğiz. En azından Konyaspor deplasmanda gol atıyor diye seviniyoruz fakat bu da bize yetmiyor. Gelecek hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacağız. Kaç haftadır kötü gidişatını sürdüren Malatyaspor’a karşı Konyaspor galibiyetle tanışacak mı? merakla bekliyoruz. Bu konuda Bülent hocaya güvenmek zorundayız. Bülent Korkmaz teknik direktörlüğünde çıktığı 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Konyaspor bu hasreti ne zaman sonlandırır bilmiyorum. İnatçı ve savaşçı Konyaspor resmen silindi. Aslında bu kötü gidişatın başlangıcı geçtiğimiz devrede Malatyaspor maçında ortaya çıkmıştı. Serkan’ın kırmızı kart görmesi takımın direncini kırmıştı. Umarım Konyaspor camiası için bu maç silkelenme müsabakası olur diye ümit ediyorum. Aksi halde düşme adaylarının en büyüğü biziz. Eksik oyuncularımız olan Marin Anicic ve Farouk Miya yokluğu yeşil beyazlı ekibi baya etkiledi. Sahada olan diğer oyuncuların terinin son damlasına kadar oynamasını temenni ediyorum. Konyaspor’a Malatyaspor karşısında başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi