Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun!

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun!

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun!

Saygıdeğer okurlarım;

Halkın yurttan ve dünyadan haberdar olmasını sağlayan, güncel haberler, sağlık haberleri, spor haberleri gibi haber başlıklarıyla toplumun gelişmeleri kesintisiz bir şekilde öğrenmesi, bilgi sahibi olması için 7 gün 24 saat çalışan gazeteciler ve basın mensupları, son dakika gelişmelerini hemen halkın haberdar olması için ulaştırmaktadır.

İl, ilçe, köy ya da kasaba demeden her yere ulaşan mevsim şartlarında bir takım zorlukları aşan halkın her daim yurttan ve dünyadan haberdar olmasını amaçlayan gazeteciler ve basın mensupları, günün hangi saati olursa olsun halkın yurttan ve dünyadan haberdar olunması için emek verip hatta yorgunluğunu dâhi unutmaktadır.

Basın toplantılarında her daim yerini alan basın toplantısındaki konuları halkın bilgi sahibi olması için gazetelerde ve televizyonlarda aktarmaya çalışan, görevine duyduğu sevgiyle mesleğini icra etmek için gayret gösteren çabalayan gazeteciler ve basın mensupları..

Halkın spora olan sevgisini önemseyen, sporla ilgili tüm gelişmeleri gazetelerin spor sayfalarında toplumun bilgisine sunan gazeteciler ve basın mensupları..

Mesleğine duyduğu sevgiyle halka haber ulaştırma sebebiyle gecesini gündüzüne katan haber nerede ise hemen orada yer alan yurttan ve dünyadan halka daima haber ulaştıran gazeteciler ve basın mensupları..

Televizyonlarda saat başı haber bülteni ile halkın daima yurttan ve dünyadan haberdar olmasını amaçlayan günlük yer alan gazeteler ile halkın yurttan ve dünyadan haberdar olmasını hedefleyen gazeteciler ve basın mensupları…

Eğitimden sağlığa, sağlıktan spora güncel haberlerden saniyelik dakikalık gelişmelere kısacası tüm haberlere 7 gün 24 saat ışık tutan gazeteciler ve basın mensupları..

Onca emek, koşturmaca, gece gündüz ortaya konan mesai… Hiç bir zaman unutulmaz ve unutulamaz.

Halkın her daim yurtdan ve dünyadan haberdar olmasını sağlayan tüm gazetecilerin ve basın mensuplarının gayretleri ve çabaları daim olsun.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı en içten dileklerimizle kutlu olsun !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi