Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Tebessümün ve güler yüzün en güzel göstergesi çocuklar!

Tebessümün ve güler yüzün en güzel göstergesi çocuklar!

Saygıdeğer okurlarım; Hayatımızın en güzel zamanları güldüğümüz eğlendiğimiz sevinç ve de neşe dolduğumuz kısacası çocuk olduğumuz yıllardı, hayatı renkli mi renkli dolu mu dolu yaşadığımız hangi yaşa gelirsek gelelim hiç bir zaman unutmadığımız ve hatta unutamadığımız çocuk olduğumuz yıllarımız.
Oyun oynarken yorulmak nedir bilmediğimiz dışarıda hava kararıp akşam olsa da oyun oynamaktan vazgeçemediğimiz çocuk olduğumuz yıllarımız. Çocuk parkında salıncakta sallanırken mutluluğu tarif edemediğimiz, kaydıraktan kayarken yüzümüzdeki gülümsemeyi hiç kayıp etmediğimiz çocuk olduğumuz yıllarımız.
Ailelerimiz bir hediye aldığında sevinçten içimiz içimize sığmadığımız. Ailelerimiz bir bisiklet hediye ettiğinde yorulmak nedir bilmeden mahalle ve sokaklarda pedal çevirerek arkadaşlarımıza bisikletimizi gösterip sevincimizi paylaştığımız çocuk olduğumuz yıllarımız.
Ailelerimizden aldığımız harçlıkla pürtelaş markete koştuğumuz çikolata şekerleme ve birde futbol topu aldığımız, arkadaşlarımızla birlikte sevinçle ve mutlulukla futbol oynadığımız çocuk olduğumuz yıllarımız. Kış mevsiminde kar yağışının ardından neşeyle, mutlulukla kar topu oynadığımız, farklı mı farklı güzel mi güzel kârdan adamlar yaptığımız çocuk olduğumuz yıllarımız.
Ne kadar anlatsak da ne kadar kelimelere kağıtlara döküp yazsak da çocuk olduğumuz yıllarımızı anılarıyla ve tüm güzellikleriyle anlatmak bitmez elbette!
Çocuk olduğumuz yıllarda gülmek eğlenmek her türlü yaramazlığı yapmak çocukluğun verdiği enerjinin en müstesna göstergesidir.
Su misali akıp giden hayatta çocuk olduğumuz yıllarımız da bir rüzgar misali geçip gidiyor.
Çocuk olduğumuz yıllarımız unutulmaz zamanlarımız. Gülmek eğlenmek tatlı bir tebessüme bürünmek çocuk olduğumuz yıllarımız da en kıymetli mirasımız.
Gülmek tebessüm etmek yaşları kaç olursa olsun çocuklara minik gönüllere sevgi dolu kalplere çok yakışıyor.
Çocuklar hep gülsün mutlu olsun hayatları hep sevinç ve neşeyle dolsun...
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Şimdiden Kutlu Olsun !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi