Cihad Alpan

Cihad Alpan

Sportif başarı

Sportif başarı

Ligde 'KARA' bir sezon geride kalırken gelecek ümidiyle Konyaspor'dan gelecek transfer haberlerine kulak vermeye devam ediyoruz.  Güzel olaylar olacak düşüncesiyle hesaplarımızı bu bütün üzerine kuruyoruz fakat elde avuçta ne var ise hepsi ortaya çıkıyor. Konyaspor’un toplamda 160 milyona yakın borcu nedeniyle transferde limite takılması boynumuzu büktü. Takımda ne gibi değişiklikler yapılacak merak içinde beklerken sevindirici haber kaleci transferinden gelmişti. Erzurumspor'un file bekçisi İbrahim Sehic, Konyaspor'a imza atarak fileyi güvene aldı. Serkan Kırıntılı'nın akibeti ise belirsizliğini koruyor.

Diğer taraftan takımlar çatır çatır transfer yaparken biz bakmakla yetiniyoruz. Geçtiğimiz sezon transfer gündemimize aldığımız hatta sosyal medya hesabından Come To Konyaspor çağrısı yaptığımız Lukoki bile Malatyaspor'un ağlarına takıldı. Biz bu transfer döneminde neden başarı sağlayamıyoruz bunu düşünmek lazım. Artı Konyaspor'un büyük bir kazanç elde etmesi gerekiyor. Bunu gerek oyuncu grubu ile gerek ise alacakları sponsporluk anlaşmaları ile sağlamak gerekiyor. Gerçekten çok büyük bir yükün altına itildi Konyaspor! Geçtiğimiz dönemlerde yapılan o yanlış transferler, alınan mağlubiyetler bizi galibiyet primlerinden uzaklaştırarak kaderimizle başbaşa bıraktırdı. Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde başladı. Gelecek sezon yapılanmasında görmek istemediğimiz müzmin sakat oyuncu Paolo Hurtado'da antrenmanlara başlamış. Tabi Bülent Hoca ve yönetimin düşüncesi nedir bilinmez ama bu oyuncu ile bu sezon sportif başarı zor gelir.

Gerçekten korkuyorum yarın bir gün Hurtado antrenmanda sakatlanarak 1 ay sahalardan uzak kalacak açıklaması gelecek diye... Gelecek sezon için kadroda düşünülmeyen oyuncuları bonservisleri ile birlikte satarak acilen katkı sağlamamız lazım. Konyaspor'un yabancı sınırında ki toplam kontenjanda dolmak üzere bu konuda acilen gerekli adımların atılarak kontenjanı rahatlatıp güvenilir oyuncularla anlaşmamız lazım. Stoperin bel kemiği Uğur Demirok'ta takımda sözleşme uzatarak nikah tazeledi. Aslında bizim bu tür oyunculara gerçekten ihtiyacımız var her platformda takımı savunacak hırslı oyuncular sportif başarıyı getirecektir. Umarım bizim için güzel bir sezon olur...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi